Název: Analýza možností pořízení domu
Další názvy: Analysis of Options for House Purchasing
Autoři: Sudová, Blanka
Vedoucí práce/školitel: Ťoupal, Tomáš
Oponent: Šedivá, Blanka
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/12116
Klíčová slova: financování bydlení;nájem;hypoteční úvěr;stavební spoření;vnitřní míra výnosnosti;index ziskovosti;inflace.
Klíčová slova v dalším jazyce: financing of housing;rent;mortgage loan;building saving;internal rate of return;profitability index;inflation.
Abstrakt: Bakalářská práce "Analýza možností financování koupě rodinného domu" se zabývá možnostmi financování vlastního bydlení. Popisuje a porovnává nájemní bydlení v rodinném domě a jeho koupi. Práce by měla představit vybrané základní pojmy finanční matematiky, které s problematikou souvisí. Na jejich základě posoudí jednotlivé varianty a vybere pro klienta "výhodnější" možnost. Uvede bankovní produkty poskytované v současné době pro koupi nemovitosti, hypoteční úvěr a stavební spoření. Následně budou posouzeny oba způsoby financování a jejich kombinace. K bakalářské práci náleží výpočty provedené v programu MS Excel 2010.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor thesis "Analysis of buying options for a family house" deals with possibilities of financing your own housing. It describes and compares rental housing of a family house and buying it. The thesis should introduce the terms of financial mathematics. Based on them, it will assess which option is "preferable" for the investor. This bachelor thesis will mention products provided by the bank to purchase real estate, mortgage loans and building saving. Both financing methods and their combinations will be assessed. The thesis includes the calculations, which are made in MS Excel 2010.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMA)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Sudova.pdfPlný text práce1,73 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PV-Sudova.pdfPosudek vedoucího práce137,6 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PO-Sudova.pdfPosudek oponenta práce138,75 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
P-Sudova.pdfPrůběh obhajoby práce28,41 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/12116

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.