Název: Vizuální styl kavárny/cukrárny
Další názvy: Visual style of cafe/patisserie
Autoři: Illek, Michal
Vedoucí práce/školitel: Jiřičková, Ditta
Oponent: Král, Ivan
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20797
Klíčová slova: značky;palačinky;obchodní tiskoviny;vizuální styl;trička;katalog;vizitky;produktové fotografie
Klíčová slova v dalším jazyce: brand;pancakes;business stationery;visual style;t-shirts;catalog;business cards;product photography
Abstrakt: Rozhodl jsem se vytvořit firmu, která by se inspirovala společnostmi s rychlým občerstvením. Je to něco, co lidé milují. To bylo důvodem pro volbu individuálního tématu této práce. Zaměřil jsem se na malé věci, které zvyšují celkový pocit z jídla a tím podporují jeho prodej. Vytvořil jsem značku firmy, která produkuje palačinky. Udělal jsem výzkum vizuálního stylu řetězců s rychlým občerstvením, úspěšných kaváren, pekáren a cukráren. Tato práce zahrnuje standardní potřeby vizuálního stylu.
Abstrakt v dalším jazyce: I decided to create a company that would be inspired by the fast food companies. It's something that people love. That was the reason for choosing the individual topic of this work. I focused on the little things that enhance the overall feeling of food and thus support its sales. I created luxurious brand, which produces pancakes. I did a research of visual style fast food chains and successful cafes, bakeries and confectioneries. This work includes standard features for visual style.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Michal Illek BP.pdfPlný text práce1,71 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-ILLEK.pdfPosudek vedoucího práce153 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-ILLEK.pdfPosudek oponenta práce155,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-ILLEK.pdfPrůběh obhajoby práce129,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/20797

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.