Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSvoboda Michal, PhDr. Mgr. Ph.D.
dc.contributor.authorRysová, Iveta
dc.contributor.refereeJiřincová Božena, PhDr.
dc.date.accepted2016-8-30
dc.date.accessioned2017-02-21T09:48:57Z-
dc.date.available2015-9-15
dc.date.available2017-02-21T09:48:57Z-
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-4-15
dc.identifier68929
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/24457
dc.description.abstractBakalářská práce nese název Fastfood jako stravovací styl současné doby. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část práce obsahuje tři kapitoly. První kapitola se zabývá zdravou výživou. Druhá kapitola je zaměřena na fastfood. Zabývá se charakteristikou a historií fastfoodu. Poslední kapitola teoretické části popisuje nemoci spojené s konzumací fastfoodového jídla. Praktická část je zaměřena na problematiku fastfood. Hlavním cílem práce je zjistit jaká je motivace lidí pro návštěvu fastfoodů a zda si uvědomují dopady fastfoodového jídla na jejich organismus. Tyto hlavní cíle jsou zjišťovány pomocí dotazníkového šetření.cs
dc.format60 s. (60 649 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectfastfoodcs
dc.subjectmotivacecs
dc.subjectjídlocs
dc.subjectzdravá výživacs
dc.subjectobezitacs
dc.titleFastfood jako stravovací styl současné dobycs
dc.title.alternativeFast food as an eating style of the current perioden
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedMy Bachelor´s Thesis takes the name fast food as an eating style of the current period. The labour consists of a theoretical part and a practical part. The theoretical part consists of 3 chapters. The first chapter deal with healthy food. The second chapter is focused on fast food and deal with characteristic and history of fast food restaurants. The last chapter of the theoretical part describes illnesses, which are related to a consumption of fast food meal. The practical part is focused on issue of fast food. The main goal of this labour is to detect a motivation of people who are visiting this fast food restaurants and whether they realize which effects this meal has on their organism. These main goals are found out by the survey.en
dc.subject.translatedfastfooden
dc.subject.translatedmotivationen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedhealth fooden
dc.subject.translatedobesityen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPS)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP-Rysova.pdfPlný text práce2,66 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rysova - vedouci.pdfPosudek vedoucího práce385,5 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rysova - oponent.pdfPosudek oponenta práce255,02 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rysova - prubeh obhajob.pdfPrůběh obhajoby práce97,14 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/24457

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.