Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSvoboda Michal, PhDr. Mgr. Ph.D.
dc.contributor.authorPalikarská, Jana
dc.contributor.refereeKlimtová Václava, Mgr.
dc.date.accepted2018-9-12
dc.date.accessioned2019-03-15T10:24:10Z-
dc.date.available2016-12-14
dc.date.available2019-03-15T10:24:10Z-
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-6-25
dc.identifier72793
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/32982
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá nabídkou rychlého občerstvení na středních školách. Text této páce je rozdělen na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je věnována pojmu rychlé občerstvení, jeho historii a vlivu na lidské zdraví. Druhá kapitola se zabývá výživou dětí, jejím významem pro zdraví a také zásadami zdravé výživy. V poslední kapitole teoretické části je popsána organizace stravování ve školách. Praktická část práce je věnována výzkumnému šetření, které je zaměřeno na nabídku občerstvení na středních školách. Cílem je zmapovat, jaká je nabídka bufetů a automatů na středních školách v Plzeňském kraji a zda je součástí této nabídky rychlé občerstvení.cs
dc.format53 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectrychlé občerstvenícs
dc.subjectvýživa dětícs
dc.subjectstravovací režimcs
dc.subjectobezitacs
dc.subjectstřední školycs
dc.subjectškolní bufetycs
dc.subjectpotravinové automatycs
dc.subjectnápojové automatycs
dc.titleNabídka rychlého občerstvení na školáchcs
dc.title.alternativeFast food offering in schoolsen
dc.typediplomová prácecs
dc.thesis.degree-nameMgr.cs
dc.thesis.degree-levelNavazujícícs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis deals with the issue of fast food offering in high schools. The content of the thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part is divided into three chapters. The first one deals with the term fast food, its history and its influence on human health. The second chapter is focused on health and proper diet for children and its impact on their health. The last chapter of the theoretical part deals with the organization of catering in schools. The practical part is dedicated to fast food offering survey. The main goal is to depict the fast food offering in high schools in the Pilsen region.en
dc.subject.translatedfast fooden
dc.subject.translatedchildren dieten
dc.subject.translatedeating regimeen
dc.subject.translatedobesityen
dc.subject.translatedhigh schoolsen
dc.subject.translatedschool buffeten
dc.subject.translatedvending machinesen
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPS)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Nabidka rychleho obcerstveni na skolach.pdfPlný text práce2,14 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Palikarska-oponent.pdfPosudek oponenta práce416,87 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Palikarska-vedouci.pdfPosudek vedoucího práce645,19 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Palikarska-prubeh.pdfPrůběh obhajoby práce236 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/32982

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.