Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSvoboda, Michal
dc.contributor.authorDvořáková, Michaela
dc.contributor.refereeSudová, Jana
dc.date.accepted2012-08-29
dc.date.accessioned2013-06-19T06:35:39Z-
dc.date.available2011-09-07cs
dc.date.available2013-06-19T06:35:39Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-06-29
dc.identifier47833
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/3662
dc.description.abstractTato bakalářská práce má název: "Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku", obsahuje čtyři kapitoly a je tvořena teoretickou a praktickou částí. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy, tedy co je strava, stravovací návyky, zdravý životní styl dětí a výživová doporučení. První kapitola pojednává o výživě. V druhé kapitole je pozornost zaměřena na hlavní složky potravy a stravovací zvyklosti žáků. Další kapitola se zabývá sociálními aspekty stravování u dětí. V poslední kapitole teoretické části je popsán vliv školských zařízení na stravovací zvyklosti dětí. V rámci praktické části bakalářské práce byl proveden dotazníkový průzkum žáků Základní školy Blatenské ulici v Horažďovicích. Získané výsledky jsou zpracovány a vyhodnoceny do tabulek a grafů.cs
dc.format77 scs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectvýživacs
dc.subjectvýživová doporučenícs
dc.subjecthlavní složky potravycs
dc.subjectškolní stravovánícs
dc.titleStravovací návyky u dětí mladšího školního věkucs
dc.title.alternativeEating habits by the children of the lower school ageen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra psychologiecs
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis, called "Eating habits by the children of the lower school age", consists of four chapters. The thesis was made from theoretical and practical perspective. The theoretical perspective is explaining and describing the basic term such as: what is food, eating habits, healthy life style by the children and nutrition guidelines. The first chapter deals with nutrition. In second chapter is about major food components and about discuss eating habits. Chapter three is about psychological aspects of eating by the children. The last chapter discuss influence of school facilities on the eating habits of pupils. Within practical part there was questionnaire survey focusen on elementary school in Horažďovice. The research in the practical part was done via questionnaires. The acquired results are worken into charts and graphs.en
dc.subject.translatednutritionen
dc.subject.translatednutrition guidelinesen
dc.subject.translatedmajor food componentsen
dc.subject.translatedschool mealsen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPS)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP Michaela Dvorakova.pdfPlný text práce1,95 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dvorakova - vedouci.pdfPosudek vedoucího práce386,13 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dvorakova - oponent.pdfPosudek oponenta práce403,88 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dvorakova - prubeh obhajob.pdfPrůběh obhajoby práce85,9 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/3662

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.