Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorMičudová Kateřina, Ing. Ph.D.
dc.contributor.authorZajícová, Denisa
dc.contributor.refereeHromada Luboš, Ing.
dc.date.accepted2019-6-11
dc.date.accessioned2020-08-24T11:40:13Z-
dc.date.available2018-10-23
dc.date.available2020-08-24T11:40:13Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-4-23
dc.identifier78962
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/38809
dc.description.abstractPředložená bakalářská práce je zaměřena na zaměstnanecké benefity v dané společnosti. Cílem této práce je analyzovat současnou nabídku benefitů ve vybraném podniku a realizovat šetření, které se bude zaměřovat na preference benefitů. Práce je rozdělena na dvě části. V literární rešerši se objevuje charakteristika vybraných benefitů, členění zaměstnaneckých benefitů, výhody a nevýhody, trendy v poskytování benefitech a poslední část je zaměřena na cafeteria systém a jeho výhody a nevýhody. V praktické části bylo provedeno dotazníkové šetření ve firmě EUROVIA Kamenolomy, a. s. Z výsledků dotazníků byly navrženy opatření. Po vyhodnocení dotazníků byl proveden test nezávislosti v kontingenční tabulce. Byly zkoumány a následně vyhodnoceny dvě závislosti.cs
dc.format58 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectzaměstnanecké benefitycs
dc.subjecttrendycs
dc.subjectvýhody a nevýhodycs
dc.subjectcafeteria systémcs
dc.titleBenefity pro zaměstnance jako nástroj konkurenceschopnosti podniků na trhu prácecs
dc.title.alternativeBenefits for employees as a tool for the competitiveness of enterprises in the labor marketen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis is focused on employee benefits in a given company. The aim of this work is to analyze the current offer of benefits in the selected company and to carry out an investigation that will focus on the preferences of benefits. The thesis is divided into two parts. In the literature search there are characteristics of selected benefits, classification of employee benefits, advantages and disadvantages, trends in providing benefits and the last part is focused on cafeteria system and advantages and disadvantages of this system. In the practical part a questionnaire survey was carried out in the company EUROVIA Kamenolomy, a.s. From the results of the questionnaires were proposed measures. After evaluating the questionnaires, an independent test was performed in the pivot table. Two dependencies were examined and subsequently evaluated.en
dc.subject.translatedemployee benefitsen
dc.subject.translatedtrendsen
dc.subject.translatedadvantages and disadvantagesen
dc.subject.translatedcafeteria systemen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,52 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Tomakova_VP.pdfPosudek vedoucího práce234,25 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Tomakova_OP.pdfPosudek oponenta práce232,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Tomakova.pdfPrůběh obhajoby práce90,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38809

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.