Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorNováková, Sylva
dc.contributor.authorŠlosarová, Jana
dc.contributor.refereeVondráček, Antonín
dc.date.accepted2012-05-30
dc.date.accessioned2013-06-19T06:37:41Z
dc.date.available2010-12-02cs
dc.date.available2013-06-19T06:37:41Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-09
dc.identifier42805
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/4044
dc.description.abstractPráce představuje základní fakta a zajímavosti o francouzské kuchyni. Dále ukazuje, jak lze toto téma didakticky zpracovat a jaké aktivity mohou být při jeho výuce použity. Součástí práce jsou také důvody, proč téma francouzské kuchyně ve škole vyučovat a několik příloh, které jsou tvořeny pracovními listy k jednotlivým aktivitám.cs
dc.format102 s. (140 000 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectfrancouzská kuchyněcs
dc.subjectkuchyně francouzských regionůcs
dc.subjectslavnostní francouzská kuchyněcs
dc.subjectspecialitycs
dc.subjectstravovací návyky Francouzůcs
dc.subjectfrancouzská frazeologie týkající se stolovánícs
dc.subjectdůvody výuky tématu francouzské kuchyněcs
dc.subjectmateriály k výuce tématu francouzské kuchyněcs
dc.subjectfrancouzská kuchyně v metodáchcs
dc.subjectaktivity k výuce tématu francouzské kuchyněcs
dc.title"Francouzská kuchyně" - didaktické zpracování tématucs
dc.title.alternative"French cuisine" - methodological elaboration of the topicen
dc.typediplomová prácecs
dc.thesis.degree-nameMgr.cs
dc.thesis.degree-levelNavazujícícs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra ruského a francouzského jazykacs
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe thesis presents the essential facts and interesting things about French cuisine. Furthermore, it shows the methodological elaboration of the topic and activities which can be used to teach it. A part of the work consists of reasons of teaching the topic of French cuisine in school. There are also several appendices formed by worksheets of the particular activities.en
dc.subject.translatedfrench cuisineen
dc.subject.translatedfrench regions cuisineen
dc.subject.translatedfestive french cuisineen
dc.subject.translatedspecialitiesen
dc.subject.translatedeating habits of Frenchmenen
dc.subject.translatedfrench phraseology concerning diningen
dc.subject.translatedreasons of teaching topic of french cuisineen
dc.subject.translatedmaterials concerning teaching of topic of french cuisineen
dc.subject.translatedfrench cuisine in textbooksen
dc.subject.translatedactivities concerning teaching of topic of french cuisineen
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KRF)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova_prace_Jana_Slosarova.pdfPlný text práce1,27 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Slosarova posudek ved..pdfPosudek vedoucího práce81,88 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Slosarova posudek oponent.pdfPosudek oponenta práce155,98 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Slosarova prubeh obhajob.pdfPrůběh obhajoby práce39,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/4044

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.