Title: | Odpady z konzumace kávy a čaje jako zdroj porézního uhlíku. |
Authors: | Forejtová, Jana |
Advisor: | Duchek Petr, Doc. Ing. CSc. |
Referee: | Kovářík Tomáš, Ing. Ph.D. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/41640 |
Keywords: | porézní uhlík;aktivace;kávová sedlina;zhodnocování odpadů |
Keywords in different language: | porous carbon;activation;coffee grounds;waste recovery |
Abstract: | Diplomová práce obsahuje popis přípravy porézního uhlíku z kávové sedliny, charakterizaci výsledného produktu pomocí analytických metod a zhodnocení vlivu chemicko-fyzikální aktivace na parametry porézního produktu. |
Abstract in different language: | The diploma thesis contains a description of the preparation of porous carbon from coffee grounds, characterization of the final product using analytical methods and evaluation of the influence of chemical-physical activation on the parameters of the porous product. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Diplomové práce / Theses (KMM) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DP Forejtova.pdf | Plný text práce | 6,89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Hodnoceni oponenta DP_Forejtova_Kovarik.pdf | Posudek oponenta práce | 2,54 MB | Adobe PDF | View/Open |
7D 2018_7_Hodnoceni DP_Forejtova.pdf | Posudek vedoucího práce | 1,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
ZAPIS - Jana FOREJTOVA.pdf | Průběh obhajoby práce | 3,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/41640
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.