Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMorávková, Naděžda
dc.date.accessioned2019-05-02T07:51:26Z-
dc.date.available2019-05-02T07:51:26Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationBohemiae occidentalis historica: odborný časopis pro české dějiny s důrazem na západní Čechy a s přesahy do příhraničních regionů, zvláště do Bavorska. 2016, roč. 2, č. 2.cs
dc.identifier.issn2336-7547
dc.identifier.urihttp://fpe.zcu.cz/khi/periodika.html
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/34418
dc.format2 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherviaCentrumcs
dc.rights© viaCentrumcs
dc.subjectrecenzecs
dc.titleIrena KORBELÁŘOVÁ (ed.), Kulinární kultura Slezska a střední Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015, 271 s.cs
dc.typejinýcs
dc.typeotheren
dc.rights.accessopenAccessen
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.subject.translatedreviewen
Appears in Collections:Číslo 2 (2016)
Články / Articles (KHI)
Číslo 2 (2016)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Moravkova.pdfPlný text200,64 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/34418

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.