Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Morávková, Naděžda | |
dc.date.accessioned | 2019-05-02T07:51:26Z | - |
dc.date.available | 2019-05-02T07:51:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Bohemiae occidentalis historica: odborný časopis pro české dějiny s důrazem na západní Čechy a s přesahy do příhraničních regionů, zvláště do Bavorska. 2016, roč. 2, č. 2. | cs |
dc.identifier.issn | 2336-7547 | |
dc.identifier.uri | http://fpe.zcu.cz/khi/periodika.html | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/34418 | |
dc.format | 2 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | viaCentrum | cs |
dc.rights | © viaCentrum | cs |
dc.subject | recenze | cs |
dc.title | Irena KORBELÁŘOVÁ (ed.), Kulinární kultura Slezska a střední Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015, 271 s. | cs |
dc.type | jiný | cs |
dc.type | other | en |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.type.version | publishedVersion | en |
dc.subject.translated | review | en |
Appears in Collections: | Číslo 2 (2016) Články / Articles (KHI) Číslo 2 (2016) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Moravkova.pdf | Plný text | 200,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/34418
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.