Název: Projekt - Ocelová konstrukce haly s jeřábovou dráhou s nosností 5 t, variantní porovnání s optimalizací konstrukce.
Další názvy: The project - The construction of a steel hall equipped with a craneway with a lifting capacity of five tons, the comparison of alternatives with an optimization of the construction
Autoři: Korfová, Lucie
Vedoucí práce/školitel: Kesl, Petr
Oponent: Pangrác, Jiří
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/15327
Klíčová slova: hala;ocelová konstrukce;jeřábová dráha
Klíčová slova v dalším jazyce: hall;steel construction;craneway
Abstrakt: Tato bakalářská práce je vypracována za účelem návrhu a posouzení ocelové konstrukce haly s jeřábovou dráhou s nosností 5 t. Cílem práce je porovnání konstrukčních prvků 5 statických schémat s výběrem nejvhodnějšího řešení z ekonomiko-technologického hlediska. Pro zvolenou alternativu je dále zpracována projektová dokumentace ke stavebnímu povolení. Návrh zatížení a statické posouzení respektují normy ČSN EN. Výpočty vnitřních silových účinků na konstrukci jsou provedeny pomocí statického softwaru Dlubal RFEM 4.xx. Výkresová část je vyhotovena v programu Nemetschek Allplan 2009.
Abstrakt v dalším jazyce: The aim of this Bachelor's thesis was to design and assess the construction of a steel hall equipped with a craneway with a lifting capacity of five tons. Within the framework of the thesis, structural elements of five static diagrams were compared and the best solution was selected in terms of economy and technology. The next step was to draw a construction plan for issuing the building permit for the chosen alternative. The design of the load and the static analysis respect the ČSN EN standards. Calculations of internal force effects on the structure were performed using the static software Dlubal RFEM 4.xx. The drawings were conducted in Nemetschek Allplan 2009.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KME)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Korfova_2014.pdfPlný text práce17,24 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Korfova_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce471,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Korfova_oponent.pdfPosudek oponenta práce403,26 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Korfova_prubeh.pdfPrůběh obhajoby práce164,24 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/15327

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.