Název: | Pasterizácia mlieka |
Další názvy: | Pasteurization of milk |
Autoři: | Kormanová, Lenka |
Citace zdrojového dokumentu: | HONZÍKOVÁ, Jarmila ed.; KROTKÝ, Jan ed. Olympiáda techniky Plzeň 2014 20.–21.5. 2014: sborník příspěvků z mezinárodní studentské odborné a vědecké konference. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2014, s. [167-152]. ISBN 978-80-261-0372-1. |
Datum vydání: | 2014 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | konferenční příspěvek conferenceObject |
URI: | http://www.fpe.zcu.cz/kmt/kat/olympiada_techniky/2014/2014.html http://hdl.handle.net/11025/16637 |
ISBN: | 978-80-261-0372-1 |
Klíčová slova: | pasterizace mléka;zdravotní rizika;studijní materiály |
Klíčová slova v dalším jazyce: | pasteurization of milk;health risks;study materials |
Abstrakt v dalším jazyce: | Cieľom našej práce bolo vysvetliť proces pasterizácie mlieka a poukázať na dôležitosť
významu tohto procesu z bezpečnostného a zdravotného hľadiska. Ďalším cieľom práce bolo
vybrať vhodnú metódu analýzy rizika, aplikovať ju na doskový pastér a navrhnúť nápravné
opatrenia na zníženie alebo odstránenie rizika. Prínosom práce sú navrhnuté nápravné
opatrenia pre doskový pastér a vytvorenie študijného materiálu o procese a spôsoboch
pasterizácie mlieka. The aim of the thesis was to explain the processes of milk pasteurization and it´s importance from the point of view of health safety. Another aim of the thesis was to choose appropriate method of risk analyses, apply this method to board pasteurizer and suggest improvements for board pasteurizer and elaborate study materials about the processes and ways of milk pasteurization. |
Práva: | © Západočeská univerzita v Plzni |
Vyskytuje se v kolekcích: | Olympiáda techniky Plzeň 2014 Olympiáda techniky Plzeň 2014 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Kormanova.pdf | Plný text | 298,33 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/16637
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.