Název: Versuche zur Vergärung von dünnflüssigen, eiweißrei chen Substraten unter Nu tzung der ASBR-Technologie
Autoři: Gerbeth, Anja
Gemende, Bernhard
Krautheim, Gunter
Pröter, Jürgen
Bresinsky, Andreas von
Lange, Rüdiger
Citace zdrojového dokumentu: Proceedings of the Intensive Programme 2007. 1st ed. Pilsen: University of West Bohemia. Faculty of electrical engineering. Department of electrical power engineering and environmental engineering, 2007, s. 3-9. ISBN 978-80-7043-541-0.
Datum vydání: 2007
Nakladatel: University of West Bohemia. Faculty of electrical engineering. Department of electrical power engineering and environmental engineering
Typ dokumentu: konferenční příspěvek
conferenceObject
URI: http://home.zcu.cz/~tesarova/IP/Proceedings/Proc_2007/index.htm
http://hdl.handle.net/11025/22630
ISBN: 978-80-7043-541-0
Klíčová slova: ASBR technologie;substráty;fermentace;proteiny
Klíčová slova v dalším jazyce: ASBR technology;substrates;fermentation;proteins
Práva: © University of West Bohemia
Vyskytuje se v kolekcích:Proceedings of the intensive programme 2007
Proceedings of the intensive programme 2007

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Gerbeth.pdfPlný text171,57 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/22630

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.