Název: Irena KORBELÁŘOVÁ (ed.), Kulinární kultura Slezska a střední Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015, 271 s.
Autoři: Morávková, Naděžda
Citace zdrojového dokumentu: Bohemiae occidentalis historica: odborný časopis pro české dějiny s důrazem na západní Čechy a s přesahy do příhraničních regionů, zvláště do Bavorska. 2016, roč. 2, č. 2.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: viaCentrum
Typ dokumentu: jiný
other
URI: http://fpe.zcu.cz/khi/periodika.html
http://hdl.handle.net/11025/34418
ISSN: 2336-7547
Klíčová slova: recenze
Klíčová slova v dalším jazyce: review
Práva: © viaCentrum
Vyskytuje se v kolekcích:Číslo 2 (2016)
Články / Articles (KHI)
Číslo 2 (2016)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Moravkova.pdfPlný text200,64 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/34418

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.