Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorKopecký, Miroslav
dc.contributor.editorKrotký, Jan
dc.contributor.editorSimbartl, Petr
dc.date.accessioned2019-05-06T08:39:54Z
dc.date.available2019-05-06T08:39:54Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationKROTKÝ, Jan, ed.; SIMBARTL, Petr, ed. Inovace a technologie ve vzdělávání: časopis o nových metodách a inovacích v technickém a přírodovědném vzdělávání. 2018, č. 1.cs
dc.identifier.issn2571-2519
dc.identifier.urihttp://olympiadatechniky.cz/itev/
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/34529
dc.format7 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/PDF
dc.language.isosksk
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rights© Západočeská univerzita v Plznics
dc.subjectTESLA 521 Acs
dc.subjectPOPULARcs
dc.subjectrestaurátorské technikycs
dc.titleReštauračné techniky použité pri obnove historického rádio prijímačask
dc.title.alternativeRestaurant techniques used for restoring the historical radio receiveren
dc.typečlánekcs
dc.typearticleen
dc.rights.accessopenAccessen
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.description.abstract-translatedPráca sa zaoberá reštaurovaním historického rádioprijímača a postupmi ktoré museli byť použité aby bol radioprijímač zachovaný a postupne obnovený do pôvodného stavusk
dc.description.abstract-translatedThe thesis deals with the restoration of the historic radio receiver and the procedures that had to be used to preserve the radio and gradually restore it to the original state.en
dc.description.abstract-translatedPráca sa zaoberá reštaurovaním historického rádioprijímača a postupmi ktoré museli byť použité aby bol radioprijímač zachovaný a postupne obnovený do pôvodného stavusk
dc.subject.translatedTESLA 521 Aen
dc.subject.translatedPOPULARen
dc.subject.translatedrestaurant techniquesen
dc.type.statusPeer-revieweden
Vyskytuje se v kolekcích:Číslo 1 (2018)
Číslo 1 (2018)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Kopecky.pdfPlný text643,23 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/34529

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.