Název: Projekt - Novostavba výcvikového střediska Armády ČR
Autoři: Záhrubská, Karolína
Vedoucí práce/školitel: Kesl Petr, Ing. Ph.D.
Oponent: Boháč František, Ing.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/44746
Klíčová slova: svislé nosné konstrukce;vodorovné nosné konstrukce;konstrukce;základy;zemní práce;výcvikové středisko;kontejner;opláštění;fasáda;podlaha;strop;střecha;pohled;technická zpráva;průvodní zpráva;hala;administrativní budova;hlavní budova;budova;objekt;stavba
Klíčová slova v dalším jazyce: building;training center;czech army
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje zpracováním projektové dokumentace ke stavebnímu povolení na ´´Projekt - Novostavba výcvikového střediska Armády ČR´´. Práce řeší dispoziční, konstrukční a provozní řešení, včetně statických a jiných potřebných výpočtů. Součástí je také koncept kanalizace, vzduchotechniky a požárně bezpečnostního řešení. Vypracování je plně v souladu s platnými ČSN normami, za použití rýsovacího programu ArchiCAD 22, programu TEPLO pro tepelnou techniku a statických softwarů jako FINE EC a FINE GEO. Práce obsahuje návrh dvou objektů k sobě připojených, konkrétně administrativní budovy a haly, která je určena především jako garáž.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor thesis focuses on the processing of project documentation for a building permit for the "Project - New building of Training Center of the Army of the Czech Republic". The work solves the layout, design and operational solutions, including static and other necessary calculations. It also includes the concept of sewerage, air conditioning and fire safety solutions. The elaboration is in full compliance with valid ČSN standards, using the drawing program ArchiCAD 22, the TEPLO program for thermal engineering and static software such as FINE EC and FINE GEO. The work contains a design of two buildings connected to each other, namely an office building and a hall, which is designed primarily as a garage.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KME)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Zahrubska.pdfPlný text práce8,64 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zahrubska_vedouci.docxPosudek vedoucího práce18,09 kBMicrosoft Word XMLZobrazit/otevřít
Zahrubska_oponent.docxPosudek oponenta práce15,95 kBMicrosoft Word XMLZobrazit/otevřít
Zahrubska_prubeh.pdfPrůběh obhajoby práce223,16 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/44746

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.