Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorVogt David, RNDr. Ph.D.
dc.contributor.authorChodora, Jan
dc.contributor.refereeNovotná Marie, Doc. RNDr. CSc.
dc.date.accepted2022-6-2
dc.date.accessioned2022-06-20T10:21:15Z-
dc.date.available2021-10-25
dc.date.available2022-06-20T10:21:15Z-
dc.date.issued2022
dc.date.submitted2022-4-25
dc.identifier89419
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/48325-
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá významem regionálních potravin v rámci potravinové soběstačnosti Česka na příkladu Plzeňského kraje z pohledu zákazníků prodejen a e-shopů s potravinami. První část je věnována teoretickému základu, který shrnuje zemědělské podmínky Česka a Plzeňského kraje, potravinářský průmysl, potravinovou soběstačnost a ocenění kvality v českém prostředí. Kapitoly, věnující se zobrazení a vyhodnocení výsledků z dotazníkových šetření, se zajímají o faktory výběru prodejny s potravinami, o faktory výběru samotných potravin a o změnu chování při těchto úkonech vyvolanou pandemií COVID-19. Případová studie je zaměřena na piva oceněná v Plzeňském kraji v soutěži Regionální potravina.cs
dc.format72 s.
dc.language.isocs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plzni
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=89419-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení
dc.subjectpotravinová soběstačnostcs
dc.subjectregionální potravinacs
dc.subjectkoronavirová krizecs
dc.titleVýznam regionálních potravin pro potravinovou soběstačnost\nl{} Česka na příkladu Plzeňského krajecs
dc.title.alternativeThe importance of regional food for the food self-sufficiency of Czechia on the example of the Pilsen regionen
dc.typebakalářská práce
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická
dc.thesis.degree-programGeografie
dc.description.resultObhájeno
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis deals with the importance of regional foods in the food self-sufficiency of the Czech Republic on the example of the Pilsen region from the perspective of customers of food stores and e-shops. The first part is devoted to the theoretical basis, which summarizes the agricultural conditions of the Czechia and Pilsen region, the food industry, food self-sufficiency and quality assessment in the Czech environment. The chapters devoted to the display and evaluation of the results of the questionnaire surveys are interested in the factors of food store selection, the factors of food selection and the change in behavior during these activities caused by the COVID-19 pandemic. The case study is focused on beers awarded in the Pilsen Region in the Regional Food competition.en
dc.subject.translatedfood self-sufficiencyen
dc.subject.translatedregional fooden
dc.subject.translatedcoronavirus crisisen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KGE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
ChodoraJ_VyznamRegionalnich_DV_2022.pdfPlný text práce2,44 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP Chodora VP.pdfPosudek vedoucího práce198,02 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP Chodora OP.pdfPosudek oponenta práce402,91 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48325

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.