Název: Návrh objektu a zpracování projektové dokumentace Areál rezidence pro náročnou klientelu v technologii vápenopískových cihel
Další názvy: Area of residence for clientele with high demands in technology of lime-sand blocks
Autoři: Zuska, Petr
Vedoucí práce/školitel: Vejvara, Luděk
Datum vydání: 2012
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/5356
Klíčová slova: Vápenopísková cihla;monolitické konstrukce;projektová dokumentace;průvlak;technická zpráva;perspektiva;provozní a dispoziční řešení.
Klíčová slova v dalším jazyce: Sand-lime brick;monolithic construction;project documentation;girder;Technical Report;perspective;operational and layout
Abstrakt: Předkládaná bakalářská práce je zaměřena na návrh nového objektu rezidence pro náročnou klientelu v technologii vápenopískových cihel v Plzni. Navrhnout hmotné a dispoziční řešení objektu, jeho umístění a zpracovat zjednodušenou projektovou dokumentaci na úrovni projektu pro účely stavebního povolení ve členění. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické kde praktická část se dále dělí na 3D vizualizaci a 2D výkresy v tradiční podobě pro zjednodušenou projektovou dokumentaci Teoretická část obsahuje průvodní zprávu, souhrnnou technickou zprávu, základy organizace výstavby. V praktické části je přiložena výkresová dokumentace objektu, obsahující architektonické, stavebně technické a stavebně konstrukční řešení.
Abstrakt v dalším jazyce: This Bachelor´s Thesis is focused on the proposal of a new residence building for sophisticated clients in the technology of salt-lime brick in Pilsen. Desing building solution , it´s location and to work in simplified project documentation at the project level for the purposes of building permit in the breakdown. The work is divided into two main parts, teoretical and practical part, where practical part is divided into 3D visualisation and 2D drawings in the traditional form for the simplified project documentation. The theoretical part includes an concomitant report, a technical summary report, basics of construction organizations. In the practical part there are included the building drawings, including architectural, structural engineering and building design.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KME)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace - Petr Zuska.pdfPlný text práce1,27 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zuska_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce545,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zuzka_oponent.pdfPosudek oponenta práce1,12 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zuska_prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce142,21 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/5356

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.