Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Poledníková, Barbora | |
dc.contributor.editor | Honzíková, Jarmila | |
dc.contributor.editor | Krotký, Jan | |
dc.date.accessioned | 2023-11-07T13:20:10Z | - |
dc.date.available | 2023-11-07T13:20:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | HONZÍKOVÁ, Jarmila a Jan KROTKÝ, eds. Olympiáda techniky Plzeň 2023: Sborník abstraktů z mezinárodní studentské odborné konference: 23. 5. 2023 Plzeň. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2023, s. 27. | cs |
dc.identifier.isbn | 978-80-261-1157-3 | |
dc.identifier.uri | http://olympiadatechniky.cz/wp-content/uploads/2023/05/ot2023-abstracts.pdf | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/54690 | |
dc.format | 1 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | © Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.subject | design | cs |
dc.subject | konstruování | cs |
dc.subject | příprava pokrmů | cs |
dc.subject | modelování | cs |
dc.subject | vzdělávání | cs |
dc.subject | základní škola | cs |
dc.title | Design, construction and food preparation for elementary school | en |
dc.title.alternative | Design, konstruování a příprava pokrmů pro zš | cs |
dc.type | konferenční příspěvek | cs |
dc.type | conferenceObject | en |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.type.version | publishedVersion | en |
dc.description.abstract-translated | Bachelor thesis “Design, construction and meal preparation for Elementary school” presents how we can effectively combine different subjects, thus, how to use and apply knowledge from one subject to another. Concretely in Art education and Labour activities split into Technical crafting and Cooking. The sense for perceiving aesthetics, composition basics come from Art education; in the Technical crafting they learn how to work with different tools and construction basics; lastly, in Cooking are taught food preparation basics, different techniques and foodstuff. | cs_CZ |
dc.subject.translated | design | en |
dc.subject.translated | construction | en |
dc.subject.translated | meal preparation | en |
dc.subject.translated | sculpting | en |
dc.subject.translated | education | en |
dc.subject.translated | elementary school | en |
dc.type.status | Peer-reviewed | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Olympiáda techniky Plzeň 2023 Olympiáda techniky Plzeň 2023 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
ot2023-abstracts-28.pdf | Plný text | 174,41 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ot2023-abstracts_uvod_tiraz.pdf | Plný text | 468,09 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/54690
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.