Název: | Vliv parametru procesu CHTZ na deformace ozubených kol |
Další názvy: | Effect of process parameters chemical heat treatment on deformation gear |
Autoři: | Kaizr, Jindřich |
Vedoucí práce/školitel: | Kříž, Antonín Hájek, Jiří |
Oponent: | Bystřický, Josef |
Datum vydání: | 2014 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/13483 |
Klíčová slova: | deformace;ozubená kola;tepelné zpracování;kalicí média;ochlazovací média;chemicko-tepelné zpracování |
Klíčová slova v dalším jazyce: | deformation;tooth wheels;heat treatment;quenching medium;cooling medium;chemical and thermal processing |
Abstrakt: | Diplomová práce se zabývá příčinami deformací ozubených kol při chemicko-tepelném zpracování, kde se klade důraz na vliv kalicího média. V práci je popsána konstrukce experimentálního zařízení a ověřování zjištěných hodnot na vzorcích vůči reálným součástem. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This thesis deals with the causes deformation of tooth wheels in the chemical and thermal processing, where the emphasis is on the influence of quenching media. The thesis describes the con-struction of the experimental equipment and validation of the values observed on the samples to the real parts. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP_Kaizr Jindrich_Vliv parametru procesu CHTZ na deformace ozubenych kol.pdf | Plný text práce | 11,98 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hodnoceni_Kaizr.tif | Posudek vedoucího práce | 89,92 kB | TIFF | Zobrazit/otevřít |
OP_Kaizr.tif | Posudek oponenta práce | 205,44 kB | TIFF | Zobrazit/otevřít |
Prubeh_Kaizr.tif | Průběh obhajoby práce | 47,82 kB | TIFF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/13483
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.