Název: Řešení domácího studia
Další názvy: Solution for home recording studio
Autoři: Balek, Josef
Vedoucí práce/školitel: Sýkora, Martin
Oponent: Karel, Jan
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/18864
Klíčová slova: akustika;domácí nahrávací studio;hardware pro studio;software pro studio;digitální zpracování zvuku;studiové efekty.
Klíčová slova v dalším jazyce: acoustics;a home recording studio;hardware for a home studio recording;software for a home studio recording;a digital audio;studio effects.
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na řešení domácího studia, určeného především pro úpravu a střih audio nahrávek. Klíčové body jsou akustika při poslechu v domácích prostorech. Zaměřuje se také na výhody práce s vybavením pro studia. Nastiňuje možnosti užití hardwaru pro studia i pro jiné účely. Výsledkem je návrh hardwaru, který je tvořen především levnými součástmi pro nízký finanční rozpočet a popis zkušeností s některými součástmi tohoto návrhu. Přínosem práce je zdokumentování problematiky domácího studia a jeho používání.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis is focused on solution of a home studio, which is especially meant for editing and cutting audio records. The key points are acoustics during listening in home spaces. It also concentrates on benefits of work with studio equipment. It outlines possibilities of usage of hardware for studios and other purposes. The result is design of hardware, which is composed of low cost parts because of low financial budget and description of experiences with some specific parts of this design. The benefit of the project is documentation of problematic of home studios and its usage. Key words
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s work (KET)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_BALEK_Josef.pdfPlný text práce13,76 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-062830_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce316,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-062830_oponent.pdfPosudek oponenta práce348,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-062830_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce246,2 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/18864

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.