Název: Analýza a hodnocení kvality lepených sendvičových spojů
Další názvy: Analysis and evaluation of the quality of glued sandwich joints.
Autoři: Jícha, Jan
Vedoucí práce/školitel: Beneš, Petr
Oponent: Černý, Zdeněk
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20312
Klíčová slova: lepení;adheze;sendvičový spoj;pevnost v tahu;kašírování
Klíčová slova v dalším jazyce: bonding;adhesion;sandwich joints;tensile strength;laminating
Abstrakt: Předkládaná bakalářská práce se věnuje mechanickým vlastnostem sendvičových lepených spojů. První část, která je rešeršního charakteru, se věnuje základní teorii lepení, rozdělení lepidel, popisu zkušebních metod, porovnání procesu lepení s jinými technologiemi spojování materiálů, nebo např. způsobům úpravy povrchu před lepením. V experimentální části jsou zpracovány výsledky z jednotlivých zkoušek provedených u kašírovaných lepených spojů.
Abstrakt v dalším jazyce: The presented thesis is dedicated to the mechanical properties of the sandwich bonded joints. The first part, which is the nature of the research, is dedicated to the basic theory of adhesive bonding, distribution of adhesives, description of the testing methods, compared the process of bonding with other technologies such as combining materials, or ways of modifying the surface prior to bonding. In the experimental part are processed, the results from individual tests carried out for the laminated bonded joints.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace Jan Jicha.pdfPlný text práce396,57 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-Hodnoceni_Jicha.tifPosudek vedoucího práce83,68 kBTIFFZobrazit/otevřít
oponent-OP_Jicha.tifPosudek oponenta práce109,9 kBTIFFZobrazit/otevřít
obhajoba-Prubeh_Jicha.tifPrůběh obhajoby práce51,56 kBTIFFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/20312

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.