Název: Biopotraviny
Další názvy: Organic food
Autoři: Hyťhová, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Kott, Otto
Oponent: Luhanová, Lenka
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20624
Klíčová slova: biopotraviny;bioprodukty;biofarmáři;ekologické zemědělství;restaurační zařízení;školy;školní jídelny
Klíčová slova v dalším jazyce: organic food;organic products;organic farmers;organic farming;restaurants;schools;school canteens
Abstrakt: Práce se zabývá legislativou, která vymezuje ekologické zemědělství, kvalitou biopotravin a bioproduktů. Především se zaobírá používáním biopotravin a bioproduktů ve veřejném stravování.
Abstrakt v dalším jazyce: The work deals with the legislation, which defines organic agriculture, the quality of organic food and organic products. Mainly deals with the use of organic food and organic products in the public catering.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce805,35 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-Hythova VP.pdfPosudek vedoucího práce380,28 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-Hythova OP.pdfPosudek oponenta práce669,71 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-Hythova.pdfPrůběh obhajoby práce351,22 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/20624

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.