Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Krotký Jan, Mgr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Vejražková, Jana | |
dc.contributor.referee | Korytář Jindřich, Ing. | |
dc.date.accepted | 2016-5-26 | |
dc.date.accessioned | 2017-02-21T09:49:43Z | - |
dc.date.available | 2015-5-26 | |
dc.date.available | 2017-02-21T09:49:43Z | - |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-4-15 | |
dc.identifier | 65196 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/24497 | |
dc.description.abstract | Anotace Bakalářská práce ?Výukový materiál mléko a mléčné výrobky? je zaměřena na vytvoření multimediální učebnice, učební texty, PowerPointové prezentace, výuková videa, pracovní listy a didaktické testy pro využití ve výuce na základních a středních školách a to u výukových předmětů jako např. Člověk a svět práce ? příprava pokrmů, Výchova ke zdraví nebo Zbožíznalství. Texty by měly sloužit nejen učitelům daných oborů, ale i žákům a všem lidem, kteří mají zájem o to, čím se stravují, a není jim jedno, jaké potraviny konzumují. V druhé části porovnávám efektivitu výuky daného tématu za použití vytvořených materiálů oproti výuce klasické formou přednášky. | cs |
dc.format | 44 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=65196 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | výukový materiál | cs |
dc.subject | didaktický test | cs |
dc.subject | pracovní list | cs |
dc.subject | žák | cs |
dc.subject | učitel | cs |
dc.subject | mléko | cs |
dc.subject | mléčné výrobky | cs |
dc.subject | máslo | cs |
dc.subject | jogurt | cs |
dc.title | Výukový materiál mléko a mléčné výrobky | cs |
dc.title.alternative | Teaching material - milk and milk products | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The Bachelor's Thesis "Teaching Material: Milk and Dairy Products" aims to create a multimedia textbook, teaching materials, PowerPoint presentation, educational videos, worksheets and class tests to be used in elementary and high schools in subjects such as The World of Work: Cooking, Health Education and Commodity Analysis. The texts are to be used by teachers, students and all those who care about what they eat and are not indifferent to what kind of food they consume. The second part compares the effectiveness of teaching the above subjects while using the materials created to that of teaching them in the standard way by means of a lecture. | en |
dc.subject.translated | teaching material | en |
dc.subject.translated | class test | en |
dc.subject.translated | worksheet | en |
dc.subject.translated | student | en |
dc.subject.translated | teacher | en |
dc.subject.translated | milk | en |
dc.subject.translated | dairy products | en |
dc.subject.translated | butter | en |
dc.subject.translated | yoghurt | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace - Jana Vejrazkova_ver3.pdf | Plný text práce | 1,33 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP - Hodnoceni vedouciho_Vejrazkova.pdf | Posudek vedoucího práce | 159,24 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Posudek oponenta BP Vejrazkova 1.pdf | Posudek oponenta práce | 273 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Vejrazkova protokol275.pdf | Průběh obhajoby práce | 205,16 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/24497
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.