Název: Vytvoření inovačního modelu pro posílení konkurenční výhody lázeňského zařízení v Karlových Varech
Další názvy: Creating an innovative model to enhance the competitive advantage of the spa hotel in Karlovy Vary
Autoři: Hálová, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Pavlák Miroslav, Ing. Ph.D.
Oponent: Heinicová Marcela, Ing.
Datum vydání: 2019
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38067
Klíčová slova: inovace;podnikání;hotel;marketingový mix;situační analýza;swot analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: innovation;business;hotel;marketing mix;situational analysis;swot analysis
Abstrakt: Předložená bakalářská práce je především zaměřena na tvorbu a návrhy inovací ve vybraném podniku lázeňského zařízení v Karlových Varech. Vybraným zařízením je koncern Bristol Group, který je v práci podrobně představen. Práce se skládá z části teoretické a praktické. V teoretické části je čtenář seznámen se základními pojmy z oblastí inovací, podnikání, cestovního ruchu a marketingu. Praktická část je zaměřena na rozbor rozšířeného marketingového mixu společnosti, na analýzu okolí podniku, vytyčení cílů firmy a tvorbu SWOT analýzy. Po zjištění silných a slabých stránek společnosti, jeho hrozeb a příležitostí jsou navrženy vybrané inovace, které jsou hlavním cílem této práce. Součástí práce jsou také přílohy obsahující fotografie hotelového komplexu, různé ceníky, organizační struktury firmy a současné propagační materiály.
Abstrakt v dalším jazyce: The presented bachelor's thesis is mainly focused on the creation and suggestions of innovations in the selected company of the spa facility in Karlovy Vary. The selected equipment is the Bristol Group, which is presented in detail at work. The thesis consists of a theoretical and a practical part. In the theoretical part, the reader is introduced to the basic concepts of innovation, business, tourism and marketing. The practical part is focused on the analysis of the extended marketing mix of the company, on the analysis of the company surroundings, setting the company goals and creating SWOT analysis. After finding out the strengths and weaknesses of the company, its threats and opportunities, selected innovations are proposed and are the main goal of this work. The thesis also includes attachments containing photographs of the hotel complex, various price lists, organizational structure of the company and current promotional materials.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Vytvoreni inovacniho modelu pro posileni konkurencni vyhody lazenskeho zarizeni v Karlovych Varech.pdfPlný text práce3,47 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Halova_VP.pdf.pdfPosudek vedoucího práce123,22 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Halova_OP.pdfPosudek oponenta práce149,65 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Halova.pdfPrůběh obhajoby práce146,47 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38067

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.