Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Simbartl Petr, PhDr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Fusková, Markéta | |
dc.contributor.referee | Honzíková Jarmila, Prof. PaedDr. Ph.D. | |
dc.date.accepted | 2021-6-17 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-25T12:34:15Z | - |
dc.date.available | 2019-11-21 | |
dc.date.available | 2021-06-25T12:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.date.submitted | 2021-4-27 | |
dc.identifier | 83606 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/44358 | |
dc.description.abstract | Tato práce se zabývá dopoledním stravováním žáků na 1. stupni ZŠ. Teoretická část je rozdělena na dvě kapitoly. První kapitola je zaměřena na charakteristiku mladšího školního věku, základy zdravého stravování, návrhy dopoledních svačin a kreativní balení pokrmů. Součástí závěru první kapitoly je stručná charakteristika pojmu "kreativita". Druhá polovina teoretické části je zaměřena na programy a legislativu podporující stravování žáků na základní škole. Diplomová práce obsahuje praktickou část. V praktické části jsou uvedeny metodicky zpracované vyučovací hodiny týkající se přípravy kreativních dopoledních svačin. V poslední kapitole diplomové práce je uvedena reflexe realizovaných vyučovací hodiny na 1. stupni ZŠ. | cs |
dc.format | 72 s. (122 251 znaků), V s. (3 088 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | příprava pokrmů | cs |
dc.subject | kreativita | cs |
dc.subject | mladší školní věk | cs |
dc.subject | výživa | cs |
dc.subject | potraviny | cs |
dc.subject | stravování | cs |
dc.subject | svačina | cs |
dc.title | Kreativní svačiny pro děti 1. stupně ZŠ | cs |
dc.title.alternative | Creative snacks for primary school children | en |
dc.type | diplomová práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Učitelství pro základní školy | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This thesis deals with the morning snacks of pupils at the first stage of primary school. The theoretical part is divided into two chapters. The first chapter focuses on the characteristics of the younger school age, the basics of healthy eating, suggestions for the morning snacks and creative packaging of meals. Part of the conclusion of the first chapter is a brief description of the concept of "creativity". The second half of the theoretical part is focused on programmes and legislation supporting the catering of pupils in primary school. The thesis contains a practical part. The practical part lists methodically processed teaching hours related to the preparation of creative morning snacks. In the last chapter of the thesis, a reflection of realized lessons at the first stage of primary school. | en |
dc.subject.translated | food preparation | en |
dc.subject.translated | creativity | en |
dc.subject.translated | primary school children | en |
dc.subject.translated | nutrition | en |
dc.subject.translated | foodstuffs | en |
dc.subject.translated | feeding | en |
dc.subject.translated | snack | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMT) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Kreativni svaciny pro deti 1. stupne ZS.pdf | Plný text práce | 2,98 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
PosudekOponentaSTAG.pdf | Posudek oponenta práce | 35,88 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
PosudekVedoucihoSTAG.pdf | Posudek vedoucího práce | 39,17 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Fuskova - protokol.pdf | Průběh obhajoby práce | 301,76 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/44358
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.