Název: Vzdělávání pracovníků v organizaci
Další názvy: Employee training in the organization
Autoři: Šimková, Kamila
Vedoucí práce/školitel: Egerová Dana, Doc. PaedDr. Ph.D.
Oponent: Kristl Volfová Monika, Ing.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47874
Klíčová slova: podnikové vzdělávání;vzdělávání pracovníků;vzdělávací proces;pracovníci;dotazníkové šetření;betz s.r.o.
Klíčová slova v dalším jazyce: corporate training;employee training;educational process;employees;questionnaire survey;betz s.r.o.
Abstrakt: Vzdělávání je součástí života každého z nás. Vzhledem k tomu, že se pracovní život člověka neustále prodlužuje, není možné po celou jeho dobu spoléhat pouze na schopnosti a vědomosti získané ve škole nebo v učebním oboru. Aby člověk uspěl, musí na sobě neustále pracovat. To platí nejen pro jednotlivce, ale i pro organizace. Každá organizace, která chce nejen obstát v konkurenčním prostředí, ale své místo na trhu si chce dlouhodobě udržet, se musí aktivně zaměřit na vzdělávání svých pracovníků. Tato práce se věnuje tématu vzdělávání pracovníků ve společnosti Betz s.r.o. Cílem bylo zhodnotit systém vzdělávání ve zvolené společnosti a poté navrhnout opatření pro tuto oblast. Ke zhodnocení vzdělávání bylo využito dotazníkového šetření, provedeného mezi zaměstnanci společnosti. Na základě výsledků dotazování byla navržena opatření, která mohou firmě pomoci zlepšit vzdělávací systém.
Abstrakt v dalším jazyce: Education is part of the life of each of us. Because a person's working life is constantly lengthening, it is not possible to rely only on the skills and knowledge acquired at school or in the field of study. In order to succeed, people must constantly work on themself. This applies not only to individuals but also to organizations. Every organization that not only wants to succeed in a competitive environment, but also wants to maintain its position in the long run, must focus on educating its employees. This bachelor thesis deals with the topic employee training at the company Betz s.r.o. The aim was to evaluate the education system in the company and then propose measures for this area. A questionnaire survey was used to evaluate the employee training in the company. Based on the results of the survey, measures were proposed. These can help company improve the education system.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_K_Simkova.pdfPlný text práce1,12 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Simkova Kamila_oponent.pdfPosudek oponenta práce122,06 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Simkova_Kamila_v_Egerova.pdfPosudek vedoucího práce346,71 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,85 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47874

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.