Název: | Food preparation in the educational field of man and the world of work at the first level of primary school |
Další názvy: | Příprava pokrmů ve vzdělávací oblasti člověk a svět práce na 1. stupni ZŠ |
Autoři: | Peksová, Kateřina |
Citace zdrojového dokumentu: | HONZÍKOVÁ, Jarmila a Jan KROTKÝ, eds. Olympiáda techniky Plzeň 2023: Sborník abstraktů z mezinárodní studentské odborné konference: 23. 5. 2023 Plzeň. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2023, s. 8. |
Datum vydání: | 2023 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | konferenční příspěvek conferenceObject conferenceObject |
URI: | http://olympiadatechniky.cz/wp-content/uploads/2023/05/ot2023-abstracts.pdf http://hdl.handle.net/11025/54680 |
ISBN: | 978-80-261-1157-3 |
Klíčová slova: | zdravý životní styl;civilizační nemoci;zdraví;strava;příprava pokrmů |
Klíčová slova v dalším jazyce: | healthy lifestyle;civilization diseases;health;diet;food preparation |
Abstrakt v dalším jazyce: | The diploma thesis deals with a healthy vital factor of child development, where the importance of healthy eating for the development of the child is analyzed, and the issues associated with it. In addition to the definitions and breakdown of healthy food, the theoretical part also contains practical information, e.g. on health parameters, information on threatening civilization diseases in children, a cross-section of healthy eating. The work does not neglect the latest marketing trends in the field of healthy lifestyle, such as so-called superfoods. In the practical integration of the educational area of food preparation into teaching, it shows the relationship to a healthy lifestyle |
Práva: | © Západočeská univerzita v Plzni |
Vyskytuje se v kolekcích: | Olympiáda techniky Plzeň 2023 Olympiáda techniky Plzeň 2023 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
ot2023-abstracts_uvod_tiraz.pdf | Plný text | 468,09 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ot2023-abstracts-9.pdf | Plný text | 174,83 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/54680
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.