Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Svoboda, Michal | |
dc.contributor.author | Šelepová, Kristýna | |
dc.contributor.referee | Koptíková, Jana | |
dc.date.accepted | 2014-05-21 | |
dc.date.accessioned | 2015-03-25T09:30:17Z | |
dc.date.available | 2012-06-20 | cs |
dc.date.available | 2015-03-25T09:30:17Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-04-14 | |
dc.identifier | 55484 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/12901 | |
dc.description.abstract | Cílem mé práce je shromáždění informací o dělené stravě. V kapitolách jsou uvedeny dělení potravin dle různých autorů, např. dle Dr. Haye, Lenky Holas Kořínkové. Porovnávám názory těchto autorů a přidám i svůj názor. Praktická část se skládá z výzkumného projektu a vyhodnocení dotazníků, u kterého jsou uvedeny i příslušné grafy. Výzkumu se zúčastnilo 77 respondentů. Výsledky výzkumu jsou takové, že dělená strava je vhodná pro každého jedince. Tato práce může sloužit jako studijní materiál. | cs |
dc.format | 66 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=55484 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | dělená strava | cs |
dc.subject | redukce hmotnosti | cs |
dc.subject | civilizační choroby | cs |
dc.subject | stres | cs |
dc.subject | výživa | cs |
dc.subject | zdravý životní styl | cs |
dc.title | Dělená strava z pohledu výchovy ke zdraví | cs |
dc.title.alternative | Food combining approach within health education | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.description.department | Katedra psychologie | cs |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The aim of this paper is to gather information about divided nutritioning. There are various divions for example - based on authors - according to Dr. Haye or Lenka Holas Korinkova. In my paper, I compare the opinions of these authors and add one of my own. I have also mentioned divided utritioning as a part of healthy life style in the theoretical part. The practical part consists of research project and the evaluation of surveys including appropriate graphs. 77 people took part in the research. The conclusion is that divided nutritioning is good for every single person. Divided nutritioning has a positive impact on both physical and mental health of a man. This paper can be used as a material for studies. | en |
dc.subject.translated | food combination diet | en |
dc.subject.translated | reduction weight | en |
dc.subject.translated | lifestyle diseases | en |
dc.subject.translated | stress | en |
dc.subject.translated | nutrition | en |
dc.subject.translated | health life | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPS) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP - Selepova.pdf | Plný text práce | 4,15 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Selepova - vedouci.pdf | Posudek vedoucího práce | 372,25 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Selepova - oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 328,32 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Selepova - prubeh obhajob.pdf | Průběh obhajoby práce | 78,88 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/12901
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.