Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorPavlíková, Lada
dc.contributor.authorMayerová, Marcela
dc.contributor.refereeHejdová, Jana
dc.date.accepted2014-06-11
dc.date.accessioned2015-03-25T09:39:26Z
dc.date.available2013-01-31cs
dc.date.available2015-03-25T09:39:26Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-03-31
dc.identifier55122
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/13888
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá problematikou potravinových alergií a jejich vlivu na zdraví člověka. Práce obsahuje zasvěcení do alergií obecně a následně alergií potravinových. V jednotlivých kapitolách jsou popisovány jednotlivé typy potravinových alergií a intolerancí, jejich příznaky a případně doporučené dietní postupy. Praktická část bakalářské práce vyhodnocuje výskyt potravinové alergie v populaci, dále zájem a informovanost lidí na toto téma.cs
dc.format63 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=55122-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectalergenycs
dc.subjectalergiecs
dc.subjectdietacs
dc.subjectintolerancecs
dc.subjectlaktózacs
dc.subjectlepekcs
dc.subjectpotravinycs
dc.titleZdravotní rizika, výživa a potravinycs
dc.title.alternativeHealth risks, nutrition and fooden
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with food allergies and their effects on human health. The thesis are dedicated to allergies in general and food allergies. Individual chapters describe different types of food allergies and intolerances, symptoms and recommended diet procedures. The practical part of my bachelor thesis evaluates incidence of food allergies, furthermore, people's intrerest and knowledge on this issue.en
dc.subject.translatedallergensen
dc.subject.translatedallergyen
dc.subject.translateddieten
dc.subject.translatedfoodstuffen
dc.subject.translatedglutenen
dc.subject.translatedintoleranceen
dc.subject.translatedlactoseen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace - Zdravotni rizika, vyziva a potraviny.pdfPlný text práce1,18 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Mayerova VP.zipPosudek vedoucího práce665,53 kBZIPZobrazit/otevřít
Mayerova OP.zipPosudek oponenta práce401,32 kBZIPZobrazit/otevřít
Obhajoba BP Mayerova 001.jpgPrůběh obhajoby práce316,91 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13888

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.