Název: Analýza současného vývoje módy a tvorba vlastní ucelené kolekce kabelek, tašek a jiných doplňků
Další názvy: Analysis of the current development of fashion and creating own comprehensive collection of handbags, bags and other accessories
Autoři: Solilová, Iva
Vedoucí práce/školitel: Krbcová, Helena
Oponent: Rollová, Jana
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/14104
Klíčová slova: tašky;kabelky;doplňky;kůže;potisk;perforace;logo
Klíčová slova v dalším jazyce: bags;handbags;accessories;leather;printing;perforation;logo
Abstrakt: Analýza současného vývoje módy a ucelená kolekce kabelek, tašek a jiných doplňků je téma mé diplomové práce. Teoretická část se v úvodu stručně zabývá rozborem vývoje módy v současnosti a věnuje hlavní pozornost na objasnění myšlenkových pochodů a postupů při navrhování a realizaci ucelené kolekce tašek a drobných doplňků. Praktická část obsahuje šest modelů tašek, dvě šály, jeden šátek a jejich konečnou fotografickou dokumentaci. Kolekce je určena obyvatelům mého rodného domu, především mým sourozencům. Celá kolekce vychází z konkrétního detailu domu. Tento detail se projevuje celkovém vzhledu doplňků, v konstrukci, v potisku a perforaci použitých materiálů a dalších. Cílem práce je vytvořit hmatatelnou vzpomínku na tento dům, kterou je možné vzít si kamkoliv s sebou.
Abstrakt v dalším jazyce: The theme of my Master Thesis is complete collection of handbags, bags and other accessories. The theoretical part is briefly focused on mode evolution analysis in presence and pays attention to clarification of thoughts and process of designing and realization of whole collection of bags and accessories. The practical part includes six models of handbags, two shawles, one scarf and its final photodocumentation. The collection is intended for inhabitants of my birth house, especially for my sisters. Whole collection comes out of concrete detail of the house. This detail is shown in appearance of all accessories, in construction, printing and perforation of all used materials. The goal of this thesis is to create tangible memory of this house, which is able to carry with you.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (UUD)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
IVA SOLILOVA_FASHION DESIGN_DP_2014.pdfPlný text práce37,22 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Solilova.pdfPosudek vedoucího práce134,1 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Solilova.pdf(1).pdfPosudek oponenta práce147,8 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Solilova.pdf(2).pdfPrůběh obhajoby práce118,35 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/14104

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.