Title: Lokalizace průmyslových investic
Authors: Duchek, Vladimír
Citation: Strojírenská technologie Plzeň 2011: sborník abstraktů: IV. ročník mezinárodní konference konané ve dnech 25.- 26.1.2011 v Plzni. Vyd. 1. Plzeň: ZČU v Plzni, 2011, s. [1-6]. ISBN 978-80-7043-934-0.
Issue Date: 2011
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta strojní. Katedra technologie obrábění
Document type: konferenční příspěvek
conferenceObject
URI: http://hdl.handle.net/11025/16362
ISBN: 978-80-7043-934-0
Keywords: projektování výrobních systémů;generel závodu;logistika;územní plánování;strategické plánování
Keywords in different language: production system planing;plant layout;logistics;teritoria planing;strategic planing
Abstract: Referát přináší informace o přípravě a realizaci průmyslových zón v plzeňském regionu. Srovnáním výsledků různých projektů v souvislosti s regionální hospodářskou strategií poukazuje na ovlivnění průmyslových investic vnějším právním a ekonomickým prostředím. Na skladě zkušeností úspěšné spolupráce veřejného a soukromého sektoru zobecňuje poznatky použitelné pro technologické projektanty, v oblasti návrhů situování investic, generelů podniků a vnějšího dopravního připojení. Navrhování generelu průmyslové zóny je pojednáno v širších vazbách s místní legislativou, územním plánováním a sociálními souvislostmi.
Abstract in different language: This paper brings information about preparing and realization industrial zones in Plze region. It showes influence of external law and economic seting on industrial investments. This influence is described by the way of comparing of results difrent industrial zones projects. Base on experience succesfull public private partnership is generalized knowledge for technology planers, in general plant layouts, localization of industrial investments and material handling general plan. Designing of industrial zones is described on wider conections with local legislation, territorial plan and socilal kontext.
Rights: © University of West Bohemia
Appears in Collections:Strojírenská technologie - Plzeň 2011 sborník příspěvků
Strojírenská technologie - Plzeň 2011 sborník příspěvků

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Duchek.pdfPlný text1,48 MBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/16362

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.