Název: Projekt zvyšování výkonnosti podnikových procesů
Další názvy: Business Processes Performance Rising Project
Autoři: Váchalová, Laura
Vedoucí práce/školitel: Ircingová Jarmila, Ing. Ph.D.
Oponent: Janota Jiří, Ing.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/23200
Klíčová slova: podnikové procesy;procesní analýza;procesní optimalizace;analýza prostředí;implementace projektu
Klíčová slova v dalším jazyce: business processess;process analysis;process optimization;environment analysis;implementation of the project
Abstrakt: Tato práce je vytvořena s cílem provedení analýzy podnikových procesů ve společnosti Hisense Czech s.r.o. a následně definovat změny těchto procesů formou projektu, které by vedly ke zvýšení výkonnosti podnikových procesů. Nejprve je stručně charakterizován zvolený podnik včetně jeho mateřské společnosti. Dále následuje analýza vývoje prostředí společnosti, ve kterém působí. Poté je provedena analýza podnikových procesů včetně jejich sledovaných výkonnostních charakteristik. Na základě procesní analýzy je navržen projekt pro zvýšení výkonnosti podnikových procesů. Práce také obsahuje definování rizik a přínosů projektu včetně opatření pro jejich snížení. V závěrečné kapitole se práce zabývá úpravami layoutu a provozních norem organizace.
Abstrakt v dalším jazyce: This thesis was created with the aim to analyze existing business processes of Hisense Czech CO. Ltd. and then define the changes in these processes through a project that would lead to increased efficiency of business processes. Firstly is briefly descripted selected company, including its parent company. This is followed by analysis of the development environment in which the company operates. Then is realized an analysis of business processes and their performance characteristics. Based on the process analysis is designed project to increase the efficiency of business processes. Work also includes defining the risks and benefits of the project, including measures to reduce them. The final chapter deals with layout´s modifications and operating standards of the company.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova prace Vachalova.pdfPlný text práce3,67 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Vachalova_VP.pdfPosudek vedoucího práce662,22 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Vachalova_OP.pdfPosudek oponenta práce588,63 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Vachalova.PDFPrůběh obhajoby práce1,15 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/23200

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.