Název: | Trvanlivost nástrojů při obrábění sendvičového materiálu |
Další názvy: | End mills durability by sandwich material milling |
Autoři: | Vobrouček, Jiří |
Vedoucí práce/školitel: | Zetek Miroslav, Ing. Ph.D. |
Oponent: | Monka Peter, Prof. Ing. Ph.D. |
Datum vydání: | 2016 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/25173 |
Klíčová slova: | sendvičový materiál;fréza;omílání;kvalita řezu;frézování;cermet |
Klíčová slova v dalším jazyce: | sandwich material;end mill;polishing;cut surface quality;milling;cermet |
Abstrakt: | Účelem této diplomové práce je znázornění vlivů změn kvality povrchu hřbetu čelní válcové frézy na povrch sendvičového materiálu a případné nalezení produktivnějších hodnot, co se životnosti nástroje týče, než je současný stav. Část práce je také věnována popisu výroby daného testovaného obrobku a okolnostem, které jsou spojené s jeho zpracováním a je nezbytné je dodržet. |
Abstrakt v dalším jazyce: | The main idea of this diploma work is to show depending of end mill surface quality on its lifetime and appropriate foundation of better solution in cutter lifetime. Another part of thesis belongs to tested part manufacture description and conditions which are connected with it and is necessary to take care about them. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KTO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP Jiri Vobroucek.pdf | Plný text práce | 18,19 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hodnoceni DP - Vobroucek.PDF | Posudek vedoucího práce | 410,31 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Oponentni posudek DP - Vobroucek.pdf | Posudek oponenta práce | 139,63 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Prubeh obhajoby - Vobroucek.PDF | Průběh obhajoby práce | 166,04 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/25173
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.