Title: Hodnotový tok a možnosti jeho optimalizace
Other Titles: The value flow and the possibilities of its optimization
Authors: Címl, Filip
Advisor: Brych David, Ing.
Referee: Tůmová Olga, Doc. Ing. CSc.
Issue Date: 2018
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/32374
Keywords: hodnotový tok;štíhlá výroba;optimalizace hodnotového toku;procesní analýza;mapování hodnotového toku;přidaná hodnota procesů;plýtvání;kaizen
Keywords in different language: value stream;lean manufacturing;value stream optimization;process analysis;value stream mapping;process value addend;waste;kaizen
Abstract: Předkládaná bakalářská práce je zaměřena na hodnotový tok a jeho optimalizaci. Tato práce je rozdělena na čtyři části: dvě teoretické a dvě praktické. První část obecně charakterizuje hodnotový tok. Druhá část se zabývá optimalizací hodnotového toku. Třetí část se věnuje analýze hodnotového toku ve zvolené firmě. Ve čtvrté části je provedena optimalizace hodnotového toku, číselné a grafické zhodnocení navrženého řešení.
Abstract in different language: This Bachelor thesis is focused on the value stream and its optimization. This work is divided into four parts: two theoretical and two practical. The first part generally describes the value stream. The second part deals with optimalization of the value stream. The third part pay attention on the analysis of the value flow in the chosen company. In the fourth part, optimization of the value stream, a numerical and graphical evaluation of the proposed solution on the selected company is performed.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s work (KET)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP_Filip_Ciml.pdfPlný text práce2,31 MBAdobe PDFView/Open
075318_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce321,02 kBAdobe PDFView/Open
075318_oponent.pdfPosudek oponenta práce327,58 kBAdobe PDFView/Open
075318_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce189,68 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/32374

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.