Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorRichtr Václav, Doc. Mgr. CSc.
dc.contributor.authorLávičková, Aneta
dc.date.accepted2020-9-10
dc.date.accessioned2020-11-10T00:30:28Z-
dc.date.available2019-9-10
dc.date.available2020-11-10T00:30:28Z-
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-7-31
dc.identifier81478
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/40420
dc.description.abstractTato bakalářská práce je zaměřena na výrobu a zpracování mléka a mléčných výrobků. V této práci jsou popsány základní principy výroby mléčných výrobků. V rámci této práce byla navštívena Mlékárna Klatovy a.s., která se zaměřuje především na výrobu sýrů. Součástí prohlídky byla mimo jiné návštěva laboratoří určených pro kontrolu kvality mléčných výrobků. Posledním bodem této práce bylo popsání klatovských mléčných výrobků a jednotlivých produktů.cs
dc.format68 s. (83 946 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectmlékocs
dc.subjectsložení mlékacs
dc.subjectmlékáresnká výrobacs
dc.subjecthistorie a současnost zpracování mlékacs
dc.subjectvyužití mlékárenské výroby ve výuce.cs
dc.titleMlékárenská výroba očima studenta chemie Mlékárenská výroba očima studenta chemiecs
dc.title.alternativeDairy production through the eyes of a chemistry studenten
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programPřírodovědná studiacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis is focused on the production and processing of milk and dairy products. This work describes the basic principles of dairy production. As part of this work, Mlékárna Klatovy a.s. was visited, which focuses mainly on cheese production. The inspection included a visit to laboratories designed to control the quality of dairy products. The last point of this work was the description of Klatovy dairy products and individual products.en
dc.subject.translatedmilken
dc.subject.translatedcomposition of milken
dc.subject.translateddairy productionen
dc.subject.translatedhistory and present of milk processingen
dc.subject.translateduse of dairy production in teaching.en
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP2020_Aneta_Lavickova.pdfPlný text práce2,31 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
hodnoceni KP Lavickova R 2020 vedouci Richtr.pdfPosudek vedoucího práce62,52 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
posudek KP Lavickova R 2020 oponent Sramova.pdfPosudek oponenta práce129,33 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A. Lavickova - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce32,59 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40420

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.