Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Vlach Pavel, RNDr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Wimmerová, Tereza | |
dc.date.accepted | 2020-9-7 | |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T00:30:43Z | - |
dc.date.available | 2019-6-13 | |
dc.date.available | 2020-11-10T00:30:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.submitted | 2020-8-12 | |
dc.identifier | 81652 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/40456 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá potravními preferencemi raka kamenáče, Austropotamobius torrentium. Raci byli odchyceni na podzim a v zimě roku 2019 a následně chováni v laboratorních podmínkách. Samotný experiment měl 2 části - sledování nekrmených a následně i krmených jedinců, kteří byli zvyklí na určitý druh potravy. Vedle samotných potravních preferencí byla také vyhodnocena výběrovost raků a stanoven průměrný čas konzumace. | cs |
dc.format | 47 s. (69 375 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | rak kamenáč | cs |
dc.subject | potrava | cs |
dc.subject | potravní preference | cs |
dc.title | Potravní preference raka kamenáče | cs |
dc.title.alternative | Food preferences of stone crayfish | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Přírodovědná studia | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | Bachelor thesis deals with the food preferences of stone crayfish, Austropotamobius torrentium. Crayfish were captured in autumn and winter in the year 2019 and then they were kept in laboratory conditions. The experiment itself had 2 parts - monitoring of unfed and then also fed individuals, who were used to a certain type of food. In addition to the food preferences themselves, the selectivity of crayfish was also evaluated and the average time of consumption was determined. | en |
dc.subject.translated | stone crayfish | en |
dc.subject.translated | food | en |
dc.subject.translated | food preferences | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (CBG) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Wimmerova - Potravni preference raka kamenace.pdf | Plný text práce | 1,07 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Wimmerova_prubeh_obhajoby.pdf | Průběh obhajoby práce | 125,27 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Wimmerova_posudek_vedouci.pdf | Posudek vedoucího práce | 513,13 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Wimmerova_posudek_oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 390,01 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/40456
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.