Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorVlach Pavel, RNDr. Ph.D.
dc.contributor.authorWimmerová, Tereza
dc.date.accepted2020-9-7
dc.date.accessioned2020-11-10T00:30:43Z-
dc.date.available2019-6-13
dc.date.available2020-11-10T00:30:43Z-
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-8-12
dc.identifier81652
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/40456
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá potravními preferencemi raka kamenáče, Austropotamobius torrentium. Raci byli odchyceni na podzim a v zimě roku 2019 a následně chováni v laboratorních podmínkách. Samotný experiment měl 2 části - sledování nekrmených a následně i krmených jedinců, kteří byli zvyklí na určitý druh potravy. Vedle samotných potravních preferencí byla také vyhodnocena výběrovost raků a stanoven průměrný čas konzumace.cs
dc.format47 s. (69 375 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectrak kamenáčcs
dc.subjectpotravacs
dc.subjectpotravní preferencecs
dc.titlePotravní preference raka kamenáčecs
dc.title.alternativeFood preferences of stone crayfishen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programPřírodovědná studiacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedBachelor thesis deals with the food preferences of stone crayfish, Austropotamobius torrentium. Crayfish were captured in autumn and winter in the year 2019 and then they were kept in laboratory conditions. The experiment itself had 2 parts - monitoring of unfed and then also fed individuals, who were used to a certain type of food. In addition to the food preferences themselves, the selectivity of crayfish was also evaluated and the average time of consumption was determined.en
dc.subject.translatedstone crayfishen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedfood preferencesen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (CBG)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Wimmerova - Potravni preference raka kamenace.pdfPlný text práce1,07 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Wimmerova_prubeh_obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce125,27 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Wimmerova_posudek_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce513,13 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Wimmerova_posudek_oponent.pdfPosudek oponenta práce390,01 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40456

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.