Název: Rozvoj kreativity a spolupráce u dětí v mladším školním věku prostřednictvím tanečně-pohybové výchovy (webové stránky)
Další názvy: Development of creativity and cooperation by children of younger school age through dance-movement education (websites)
Autoři: Blacká, Lenka
Vedoucí práce/školitel: Kavalířová Gabriela, Mgr. Ph.D.
Oponent: Fajfrlíková Tereza, Mgr.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/45272
Klíčová slova: mladší školní věk;kreativita;spolupráce;tanečně-pohybová výchova
Klíčová slova v dalším jazyce: younger school age;creativity;cooperation;dance-movement education
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá rozvojem kreativity a spolupráce u dětí v mladším školním věku prostřednictvím tanečně-pohybové výchovy. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou převážně použité podklady z odborné literatury vztahující se k problematice daného tématu, což je charakteristika pohybu, tanečně-pohybová výchova ve školách, charakteristika dětí v mladším školním věku, kreativita a spolupráce. Druhá část je zaměřená prakticky a obsahuje ukázky tanečně-pohybových průpravných cvičení a sestav pro jednotlivce, dvojice, skupiny a s náčiním. K praktické části byly vytvořeny webové stránky s doménou https://rozvojkreativitytancem.webnode.cz, které obsahují videoukázky jednotlivých aktivit.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor's thesis deals with the development of creativity and cooperation of children at younger school age through dance-movement education. The work is divided into two parts. The first part mainly uses materials from the literature related to the issue of the topic, which is the characteristics of movement, dance-movement education in schools, the characteristics of children in younger school age, creativity and cooperation. The second part is focused on practice and contains examples of dance-movement preparatory exercises and sets for individuals, pairs, groups and sets with equipment. For the practical part, a website with the domain https://rozvojkreativitytancem.webnode.cz was created, which contains video demonstrations of individual activities.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Blacka_BP.pdfPlný text práce3,12 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blacka L. - VP.pdfPosudek vedoucího práce173,13 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blacka L. - OP.pdfPosudek oponenta práce116,42 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blacka L..pdfPrůběh obhajoby práce58,32 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/45272

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.