Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Hommerová Dita, Ing. Ph.D., MBA | |
dc.contributor.author | Šimková, Lucie | |
dc.contributor.referee | Eger Ludvík, Doc. PaedDr. CSc. | |
dc.date.accepted | 2021-6-24 | |
dc.date.accessioned | 2022-05-16T22:10:56Z | - |
dc.date.available | 2020-10-23 | |
dc.date.available | 2022-05-16T22:10:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.date.submitted | 2021-5-9 | |
dc.identifier | 86181 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/47564 | - |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá provedením marketingového výzkumu v podobě šetření pomocí metody Mystery Shopping. Šetření je zaměřeno na kontrolu kvality poskytovaných služeb ze strany zaměstnanců k zákazníkům a na kontrolu kvality produktů. Práce obsahuje teoretickou část, která se věnuje vysvětlení pojmů marketingový výzkum a Mystery Shopping a tyto pojmy jsou dále podrobněji popsány a rozebrány. V praktické části práce je představena vybraná společnost McDonald´s a její největší konkurent na trhu - společnost KFC. U obou společností bylo vybráno několik jednotlivých prodejen, ve kterých byla provedena šetření v podobě tajného nákupu. Tato šetření byla provedena samotnou autorkou bakalářské práce, jakožto tajným zákazníkem. Výsledky z šetření jsou dále analyzovány a je z nich vyvozen závěr a poté předloženy návrhy na zlepšení kvality služeb zaměstnanců vybrané společnosti vůči zákazníkům. | cs |
dc.format | 82 s. | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=86181 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení | |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | mystery shopping | cs |
dc.subject | tajný zákazník | cs |
dc.subject | šetření | cs |
dc.subject | prodejny | cs |
dc.title | Využití Mystery Shoppingu u vybrané společnosti | cs |
dc.title.alternative | Application of the Mystery Shopping on selected corporation | en |
dc.type | bakalářská práce | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | |
dc.description.result | Obhájeno | |
dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis is pursuing with the implementation of marketing research in the form of research using the method of Mystery Shopping. The survey is focused on quality control of services provided by employees to customers and on product quality control. The thesis contains a theoretical part devoted to explaining the concepts of marketing reseaarch and Mystery Shopping and these concepts are further explained and analyzed in more detail. The practical part of the thesis presents the selected company - McDonald´s and its largest competitor on the market - KFC. For both companies were selected several individual shopes, in which was pursued the survey by using the Mystery Shopping method. These survey was made by the author herselfs who presents Mystery Shopper. The results of the survey are further analyzed and conclude and suggest improvments. | en |
dc.subject.translated | marketing research | en |
dc.subject.translated | mystery shopping | en |
dc.subject.translated | mystery shopper | en |
dc.subject.translated | survey | en |
dc.subject.translated | shops | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace Simkova L..pdf | Plný text práce | 988,54 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Simkova_Lucie_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 223,26 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Simkova_Lucie_o.pdf | Posudek oponenta práce | 126,03 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
simkovaob.pdf | Průběh obhajoby práce | 42,04 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Bakalarska_prace_Simkova_L..pdf | VŠKP - příloha | 988,54 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/47564
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.