Název: Time management v manažerské praxi (Koncept řízení času. Efektivní plánování. Rozhodování a určování priority. Zlaté pravidlo delegování. Účinný boj s prokrastinací)
Další názvy: Time management in managerial practice (The concept of time management. Effective planning. Decision-making and prioritization. The golden rule of delegation. Effective fight against procrastination)
Autoři: Matěchová, Leontýna
Vedoucí práce/školitel: Triner Petr, JUDr.
Sequensová Helena, Mgr.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48090
Klíčová slova: time management;manažer;motivace;návyky;priority;delegování;prokrastinace;efektivita;plánování;organizování;nástroje time managementu
Klíčová slova v dalším jazyce: time management;manager;motivation;habits;priorities;delegation;procrastination;efficiency;planning;organizing;time management tools
Abstrakt: Bakalářská práce "Time management v manažerské praxi (Koncept řízení času. Efektivní plánování. Rozhodování a určování priority. Zlaté pravidlo delegování. Účinný boj s prokrastinací.)". Cílem je poukázat na techniky pro zlepšení osobního time managementu a na určité další aspekty, které time management zahrnuje. V empirickém výzkumu bude cílem poukázat na manažerské dovednosti, kompetence a znalosti manažerů v time managementu v různých organizacích a jak s ním pracují. Výzkum se bude věnovat i rozdílům time managementu v manažerské praxi ve veřejní správě, firmě malé či střední velikosti, korporacím a neziskovým organizacím. Jako druhotná výchozí téze bakalářské práce bude možnost vlivu time managementu na syndrom vyhoření v důsledku vlastního osobního vedení.
Abstrakt v dalším jazyce: Bachelor thesis "Time management in management practice (The concept of time management. Effective planning. Decision making and prioritization. The golden rule of delegation. Effective fight with procrastination)". The aim is to highlight techniques for improving personal time management and certain other aspects that time management involves. In the empirical research, the aim will be to highlight the managerial skills, competencies and knowledge of managers in time management in different organizations and how they work with it. The research will also look at the differences of time management in managerial practice in public administration, small or medium size firms, corporations and non-profit organizations. As a secondary starting thesis of the bachelor thesis will be the possibility of the impact of time management on burnout syndrome due to one's own personal leadership.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KSR)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Matechova Leontyna - time management bakalarska prace 2022.pdfPlný text práce2,02 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Matechova - posudek VP.pdfPosudek vedoucího práce710,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Matechova - posudek OP.pdfPosudek oponenta práce759,27 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Matechova - protokol BP.pdfPrůběh obhajoby práce278,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48090

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.