Název: Studie proveditelnosti vybraného projektu
Další názvy: Feasibility study of a selected project
Autoři: Kristl, Dennis
Vedoucí práce/školitel: Ircingová Jarmila, Ing. Ph.D.
Oponent: Januška Martin, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48721
Klíčová slova: studie proveditelnosti;analýzy nákladů a přínosů;cba;projekt;čov;kanalizace;operační program životního prostředí.
Klíčová slova v dalším jazyce: feasibility study;cost-benefit analysis;cba;project;wwtp;sewerage;the operational programme environment
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na vypracování studie proveditelnosti pro projekt odkanalizování Malesic a Dolního Vlkýše. Práce je rozdělená na teoretická východiska a praktickou část. Teoretická východiska jsou rozdělena do tří kapitol. V první kapitole je podrobně rozepsaná studie proveditelnosti, včetně její struktury. Ve druhé kapitole je popsán proces vypracování analýzy nákladů a přínosů. Ve třetí kapitole je rozvedená problematika Evropských strukturální a investičních fondů a jsou zde také popsané jednotlivé Národní operační programy. Praktická část začíná studií proveditelnosti vybraného projektu, na kterou navazuje analýza nákladů a přínosů, na základě které bylo rozhodnuto o efektivnosti projektu.
Abstrakt v dalším jazyce: This thesis is focused on a Feasibility study of a project of sewerage in Malesice and Dolní Vlkýš. The thesis is divided into theoretical and practical part. Theoretical part is divided into three chapters. The first chapter details the Feasibility study, including its structure. The second chapter describes the process of developing a Cost-Benefit Analysis. The third chapter deals with the issue of European Structural and Investment Funds and also describes the individual National Operational Programmes. The practical part begins with a Feasibility study of the selected project, followed by a Cost-Benefit Analysis based on which the effectiveness of the project was decided.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova prace Kristl Dennis.pdfPlný text práce2,36 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kristl_Denis_oponent.pdfPosudek oponenta práce121,29 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Kristl_Dennis_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce222,96 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,39 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48721

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.