Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Čížek Petr, Ing. Ph.D., MA | |
dc.contributor.author | Rykova, Daria | |
dc.contributor.referee | Faifr Adam, Ing. | |
dc.date.accepted | 2023-1-31 | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:30:20Z | - |
dc.date.available | 2021-10-25 | |
dc.date.available | 2023-06-09T11:30:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.date.submitted | 2022-8-31 | |
dc.identifier | 89653 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/52001 | - |
dc.description.abstract | Tato bakalářské práce je zaměřena na analýzy rizik v podniku. Obsahem teoretické části je vymezení pojmů, souvisejících se strategickým řízením podniku a analýzou rizik. V praktické části je stručně představena restaurace Burger King Area Bory DRIVE THRU a rizika navrhovaných strategií rozvoje podniku zpracovávané autorkou. Navrhované strategie jsou vytvořené na základě provedené PEST analýzy a Porterova modelů pěti sil. Následně je provedena identifikace, analýza, ovládnutí rizik pomocí modelu 4T a následné opatření rizik navrhovaných strategií restaurace. Závěrečnou kapitolu tvoří celkové zhodnocení praktické časti. | cs |
dc.format | 67 | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení | |
dc.subject | strategická analýza | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.subject | analýza rizik | cs |
dc.title | Analýza rizik ve vybraném podniku | cs |
dc.title.alternative | Risk analysis in a selected company | en |
dc.type | bakalářská práce | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | |
dc.description.result | Obhájeno | |
dc.description.abstract-translated | This bachelor's thesis is focused on risk analyses in the company. The content of the theoretical part is the definition of terms related to strategic management of the company and risk analysis. In the practical part, the restaurant Burger King Area Bory DRIVE THRU is briefly presented, and also the risks of the proposed business development strategies processed by the author. The proposed strategy is based on a PEST analysis and Porter's five forces model. Subsequently, the identification, analysis, control of risks using the 4T model and subsequent measures of the risks of the restaurant's proposed strategies are carried out. The final chapter is an overall evaluation of the practical part. | en |
dc.subject.translated | strategic analysis | en |
dc.subject.translated | risk | en |
dc.subject.translated | risk analysis | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
RYKOVA_K18B0205P_BP.pdf | Plný text práce | 667,24 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Rykova-Daria-oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 355,98 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Rykova_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 127,6 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 39,36 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/52001
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.