Název: Hodnocení vybraných personálních procesů v organizaci
Další názvy: Evaluation of selected personnel processes in the organization
Autoři: Rothová, Simona
Vedoucí práce/školitel: Egerová Dana, Doc. PaedDr. Ph.D.
Oponent: Hasalová Milena, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/52567
Klíčová slova: řízení lidských zdrojů;personální procesy;adaptace pracovníků;hodnocení pracovníků;péče o pracovníky
Klíčová slova v dalším jazyce: human resources management;personnel processes;adaptation of workers;evaluation of workers;care of workers
Abstrakt: Tématem diplomové práce je Hodnocení vybraných personálních procesů v organizaci. Cílem diplomové práce je zhodnotit vybrané personální procesy specificky zaměřené na adaptaci, hodnocení a péči o pracovníky z pohledu pracovníků dané organizace a formulovat případná doporučení pro dané personální procesy, která by mohla vést ke zlepšení. V teoretické části této práce je vymezeno řízení lidských zdrojů a vybrané personální procesy, konkrétně adaptace pracovníků, hodnocení pracovníků a péče o pracovníky. V praktické části je stručně představena společnost Pekárny a Cukrárny Klatovy, a. s., její organizační struktura a popis personálního útvaru. Dále jsou popsány vybrané personální procesy společnosti a také jsou představeny výsledky dotazníkového šetření, které je zaměřené na adaptaci pracovníků, hodnocení pracovníků a péči o pracovníky. V poslední části praktického bloku je vymezen návrh doporučení ke zjištěným skutečnostem.
Abstrakt v dalším jazyce: The topic of the diploma thesis is evaluation of selected personnel processes in an organization. The goal of my diploma thesis is to evaluate selected personnel processes specifically focused on adaptation, evaluation and care of employees from the perspective of the employees of the given organization and to formulate potential recommendations for the stated personnel processes that could lead to improvement. In the theoretical part of this theses, human resource management and selected personnel processes are defined, namely employee adaptation, employee evaluation and employee care. In the practical part, the company Pekárny a Cukrárny Klatovy, a. s., its organizational structure and a description of the personnel department are briefly introduced. In addition, selected personnel processes of the company are described, and the results of a questionnaire survey focused on employee adaptation, employee evaluation and employee care are also presented. In the last part of the practical section, a draft recommendation is defined regarding the facts found.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP_Simona Rothova_K21N0021P.pdfPlný text práce1,15 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rothova_V.pdfPosudek vedoucího práce348,19 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Posudek oponent DP Rothova.pdfPosudek oponenta práce120,95 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce38,67 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52567

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.