Název: Porovnání verzí aplikací na platformě Oracle Developer a Oracle DB
Další názvy: Comparison of applications' versions on platform of Oracle Developer and Oracle DB
Autoři: Šimice, Ondřej
Vedoucí práce/školitel: Zíma, Martin
Datum vydání: 2012
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/5530
Klíčová slova: Oracle Developer;systémový katalog;porovnávání objektů
Klíčová slova v dalším jazyce: Oracle Developer;system catalog;objects comparing
Abstrakt: Předmětem mé bakalářské práce bylo navrhnout mechanismus pro porovnání dvou instancí aplikace vytvořené firmou CCA. Aplikace je vytvořena na platformě Oracle Developer a Oracle DB. Mechanismus musí být schopen porovnat databázovou vrstvu aplikace a adresářovou strukturu aplikace. Společnost CCA již má nástroj pro vytvoření otisku databázové vrstvy. Výsledkem této práce je nástroj pro tvorbu otisků adresářové struktury a nástroj pro porovnání databázové vrstvy aplikace a adresářové struktury aplikace. Nástroj dostane jako vstup dva otisky databázové vrstvy nebo dva otisky adresářové struktury, porovná je, uloží výsledky porovnání do seznamu výsledků v paměti a zobrazí výsledky na standardní výstup.
Abstrakt v dalším jazyce: The subject of my bachelor thesis was to design mechanism for comparing two instances of an application created by CCA. Application is created on platform of Oracle Developer and Oracle DB. The mechanism must be able to compare database layer of an application and application directory structure. Company CCA already has a tool for creating fingerprint database layer. The result of this thesis is a tool for creating fingerprint application directory structure and tool for comparing database layer of the application and application directory structure. The tool gets as an input two fingerprints of database layer or two fingerprints of directory structure, compares it, saves results of comparison to list of results in memory and shows the results on standard output.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KIV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Porovonani verzi aplikaci na platforme Oracle Developer a Oracle DB.pdfPlný text práce793,59 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A08B0098Pposudek.pdfPosudek vedoucího práce133,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A08B0098Pprubeh.pdfPrůběh obhajoby práce50,56 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/5530

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.