Title: Futuristická jídelna - jídelna nového století
Other Titles: New century canteen
Authors: Zhang, Meng Jie
Advisor: Veverka, Zdeněk
Referee: Pelikán, František
Issue Date: 2013
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/7359
Keywords: restaurační zařízení;jídelna;stravování
Keywords in different language: canteen;cafeteria;dining;food
Abstract: Cílem této práce je vytvořit jídelní systém, který by naplňoval stravovací potřeby moderního člověka. Chtěla jsem svým návrhem vyřešit časté problémy v jídelnách nebo v jiných restauračních zařízeních. Několika největšími problémy dnešní doby jsou frontami zaplněné místnosti a nezdravé rychlé občerstvení. Proto jsem se v mém návrhu zaměřila hlavně na tyto problémy. Můj návrh se skládá z hlavního pultu pro dopravu jídla a pití, který rozváží objednávky přímo k jednotlivým stolům. Touto cestou si strávník může jednoduše a pohodlně objednat a zaplatit objednané jídlo přímo u svého stolu.
Abstract in different language: The theme of my bachelor final theses is New century canteen. Main goal of this work is to create a place where people can enjoy their meal during a stressful day. Firstly, I wanted to avoid overcrowding in the canteen and also people standing in the queue. My design FUTUline is a dining system where people can order and pay for their meal at their tables. There is no more need to stand and wait in the queue. People can easily order their meal through the display and enjoy the interesting way of meal coming directly to your table. No waiters, everything is automatic and simple.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (UUD)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bakalarka.pdfPlný text práce6,25 MBAdobe PDFView/Open
Zhang_v.pdfPosudek vedoucího práce135,14 kBAdobe PDFView/Open
Zhang_o.pdfPosudek oponenta práce125,16 kBAdobe PDFView/Open
Zhang.pdfPrůběh obhajoby práce117,86 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/7359

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.