Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorMach, Petr
dc.contributor.authorKfelířová, Dagmar
dc.date.accepted2014-05-30
dc.date.accessioned2015-03-25T09:31:16Z-
dc.date.available2013-04-25cs
dc.date.available2015-03-25T09:31:16Z-
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-03-31
dc.identifier55642
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/13019
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá tématem ,,Rozvíjení tvořivosti ţáků ve výuce odborného výcviku?. Je zaměřena na význam tvořivosti a její sloţky, které jsou potřebné pro správnou výuku. Věnuje se zásadám tvořivosti spojené s gastronomií. Součástí práce je dotazníkové šetření, které má zmapovat oblibu oboru a rozvoj tvořivosti ţáků. Z dotazníkového šetření vyplývá, ţe rozvoj tvořivosti a cit pro estetické cítění ţáků je na dobré úrovni, přesto je zapotřebí s ním dále pracovat. Ţáci by si měli uvědomit význam tvořivosti v gastronomii, která je důleţitá pro jejich budoucí povolání. Škola by se měla podílet na dalších akcích, nejen cateringových. Všechny tyto akce přispívají k velkému rozvoji tvořivosti ţáků. Je zapotřebí nadále hledat a podporovat nové styly výuky, které vedou ke zlepšení rozvoje tvořivosti a estetického cítění v oboru gastronomie.cs
dc.format51 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=55642-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectRozvíjení tvořivostics
dc.subjectestetikacs
dc.subjectmotivacecs
dc.subjectodborný výcvikcs
dc.subjectučitel odborného výcvikucs
dc.subjectcateringcs
dc.subjecttvořivost ţáků.cs
dc.titleRozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomiecs
dc.title.alternativeIt's focused on importance of creativity and it's elements, which are needed for right teaching.en
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra matematiky, fyziky a technické výchovycs
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis deals with the topic of student's creativity development. It's focused on importance of creativity and it's elements, which are needed for right teaching. It's about principles of creativity related with gastronomy. This thesis includes a survey, which is mapping popularity of this field of study and student's creativity development. It results from the survey, that creativity development and aesthetic feeling is on a good level, but still it's needed to continue work with it. Students have to note the importance of creativity in gastronomy, which is necessary for their future job. School should participate in other events, not only catering events. All these events help develop student's creativity. It's necessary to look for new teaching styles, which lead to improvement of creativity and aesthetic feeling in gastronomy.en
dc.subject.translatedcreativity developmenten
dc.subject.translatedaestheticsen
dc.subject.translatedmotivationen
dc.subject.translatedvocational trainingen
dc.subject.translatedvocational training teacheren
dc.subject.translatedcateringen
dc.subject.translatedstudent's creativityen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BCPrace.pdfPlný text práce2,31 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kfelirova - hodn..pdfPosudek vedoucího práce120,96 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kfelirova - opon..pdfPosudek oponenta práce84,86 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kfelirova - prot..pdfPrůběh obhajoby práce38,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13019

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.