Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Nováková, Sylva | |
dc.contributor.author | Krůčková, Kateřina | |
dc.date.accepted | 2014-05-19 | |
dc.date.accessioned | 2015-03-25T09:31:53Z | |
dc.date.available | 2011-12-02 | cs |
dc.date.available | 2015-03-25T09:31:53Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-04-15 | |
dc.identifier | 49146 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/13087 | |
dc.description.abstract | Tato práce by měla sloužit jako podklad pro učitele francouzštiny. Je zde zpracován projekt pro žáky ve věku 15-16 let s jazykovou úrovní A2-B1. V teoretické části je Provence popsána z různých hledisek - geografie, klimatické podmínky, historie, příroda, ale hlavně také tradice, parfémy a jejich výroba, provensálská kuchyně a pétanque. V praktické části je návrh projektu, který je rozdělen do osmi vyučovacích hodin a jeho cílem je přiblížit žákům Provence z hledisek, která jsou pro ně zajímavá. Jsou zde vypracovány přípravy jednotlivých hodin s podrobným popisem aktivit a také pracovní listy pro žáky. Tato práce je určena učitelům, kteří chtějí přiblížit žákům výuku jazyka zábavnější cestou. | cs |
dc.format | 78 s. (11192 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | Provence | cs |
dc.subject | parfém | cs |
dc.subject | santon | cs |
dc.subject | tradice | cs |
dc.subject | Vánoce | cs |
dc.subject | pétanque | cs |
dc.subject | provensálská kuchyně | cs |
dc.subject | motivace | cs |
dc.subject | interkulturní výuka | cs |
dc.subject | mezipředmětové vztahy | cs |
dc.subject | pedagogické cíle | cs |
dc.subject | žák | cs |
dc.subject | učitel | cs |
dc.title | Didaktické zpracování vybraného francouzského regionu (Provence) | cs |
dc.title.alternative | Didactic presentation of the selected French region (Provence) | en |
dc.type | diplomová práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | cs |
dc.thesis.degree-level | Navazující | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.description.department | Katedra ruského a francouzského jazyka | cs |
dc.thesis.degree-program | Učitelství pro základní školy | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This thesis should be used as a basis for french language teachers. The thesis provides a project called "15 days in Provence" which is intended for students of 15-16 years with the language A2-B1 grade. In the theoretical section Provence is described from the various points of view (geography, history, climate conditions, but also traditions, perfumes, pétanque. The second sectiom propose a project which includes the lessons plans and also the working sheets for students. This project can help teachers to make their language lesons more interestinf and creative. | en |
dc.subject.translated | Provence | en |
dc.subject.translated | perfumes | en |
dc.subject.translated | santon | en |
dc.subject.translated | traditions | en |
dc.subject.translated | Christmas | en |
dc.subject.translated | pétanque | en |
dc.subject.translated | motivation | en |
dc.subject.translated | multicultural teaching | en |
dc.subject.translated | pedagogical goal | en |
dc.subject.translated | student | en |
dc.subject.translated | teacher | en |
dc.subject.translated | intercultural training | en |
dc.subject.translated | provencal cuisine | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KRF) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Didaktike zpracovani vybraneho francouzskeho regionu Provence - Kruckova Katerina.pdf | Plný text práce | 5,01 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pos-Kruckova-Nov.pdf | Posudek vedoucího práce | 559,27 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pos-Kruckova-Fridr.pdf | Posudek oponenta práce | 613,54 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Kruckova-prubeh obh.pdf | Průběh obhajoby práce | 161,83 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/13087
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.