Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSvoboda, Michal
dc.contributor.authorŽeníšková, Michaela
dc.contributor.refereeSudová, Jana
dc.date.accepted2012-05-31
dc.date.accessioned2013-06-19T06:24:23Z-
dc.date.available2010-05-28cs
dc.date.available2013-06-19T06:24:23Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-04-13
dc.identifier46010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/1996
dc.description.abstractTématem diplomové práce jsou stravovací návyky žáků 2. stupně základních škol v Karlových Varech. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. V teoretické části se zabývám ovlivněním dětí ve svých stravovacích návycích, zásadami správných stravovacích návyků. Dále definuji a charakterizuji výživová doporučení pro žáky 2.stupně od šesté do deváté třídy. V praktické části byl realizován výzkum kvantitativní metodou - dotazníkem. Výzkum byl realizován na třech základních školách v Karlových Varech. Výsledky jsou zpracovány podle hypotéz. Na základě výsledků jsou zamítnuté či potvrzené hypotézy.cs
dc.format71 s., III s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectstravovací návykcs
dc.subjectzásady stravovacích návykůcs
dc.titleStravovací návyky žáků na 2. stupni základní školycs
dc.title.alternativeThe habit board students at the second grade of the primary schoolen
dc.typediplomová prácecs
dc.thesis.degree-nameMgr.cs
dc.thesis.degree-levelNavazujícícs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra psychologiecs
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe thesis deals with eating habits of the second degree students from 6th to 9th class of elementary schools in Karlovy Vary. The work is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part deals with the influence of children in their eating habits and the principles of healthy eating habits. Further there is a definition and characterization of the dietary guidelines for the second degree students from 6th to 9th class. In the practical part there was conducted a quantitative research method - a questionnaire. The research was conducted at three elementary schools in Karlovy Vary. The results of this research are processed according to hypothesis and are offered as recommendations to improve student´s eating habits.en
dc.subject.translatedeating habitsen
dc.subject.translatedprinciples of healthy eating habitsen
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPS)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP - Zeniskova.pdfPlný text práce1,51 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zeniskova - vedouci.pdfPosudek vedoucího práce342,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zeniskova - oponent.pdfPosudek oponenta práce438,35 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zeniskova - prubeh obhajob.pdfPrůběh obhajoby práce98,09 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/1996

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.