Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorŠlehoferová Tereza, PhDr. Ph.D.
dc.contributor.authorBenediktová, Monika
dc.contributor.refereeJaneček Petr, PhDr. Ph.D.
dc.date.accepted2016-6-2
dc.date.accessioned2017-02-21T09:55:41Z-
dc.date.available2015-6-5
dc.date.available2017-02-21T09:55:41Z-
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-4-25
dc.identifier66072
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/24867
dc.description.abstractBakalářská práce se věnuje stravě dolních Chodů při svátečních příležitostech. Práce je rozdělena do několika částí. První část se zabývá jídlem a antropologií jídla. Ve druhé části je popis stravy při svátcích na Chodsku. Ve třetí části je předběžné zjištění toho, jak dolní Chodové slaví svátky ve spojitosti s jídlem dnes.cs
dc.format38 s. (67 814 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=66072-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectchodskocs
dc.subjectjídlocs
dc.subjectantropologie jídlacs
dc.subjectstravacs
dc.subjectzvykycs
dc.subjectsvátkycs
dc.titleStrava obyvatel dolního Chodska o svátečních příležitostech v minulosti a přítomnostics
dc.title.alternativeThe Diet of lower Chod Area Residents during Feasts in Past and Presenceen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta filozofickács
dc.thesis.degree-programAntropologiecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe Bechelor thesis deal with diet of lower Chod area residents during feast occasions. This work is dividend into three parts. The first part is about food and antropology of food. In the second part we can find description of diet during feast in Chod area. In the third part is preparative research of food and celebration of lower Chod area residents at present.en
dc.subject.translatedchod areaen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedanthropology of fooden
dc.subject.translateddieten
dc.subject.translatedfeasten
dc.subject.translatedcustomen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KSA)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
benediktova_monika_bp_2016.pdfPlný text práce217,45 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Benediktova_posudek vedouciho.pdfPosudek vedoucího práce1,17 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Benediktova_posudek oponenta.pdfPosudek oponenta práce1,24 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Benediktova_prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce538,39 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/24867

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.