Title: Strava obyvatel dolního Chodska o svátečních příležitostech v minulosti a přítomnosti
Other Titles: The Diet of lower Chod Area Residents during Feasts in Past and Presence
Authors: Benediktová, Monika
Advisor: Šlehoferová Tereza, PhDr. Ph.D.
Referee: Janeček Petr, PhDr. Ph.D.
Issue Date: 2016
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/24867
Keywords: chodsko;jídlo;antropologie jídla;strava;zvyky;svátky
Keywords in different language: chod area;food;anthropology of food;diet;feast;custom
Abstract: Bakalářská práce se věnuje stravě dolních Chodů při svátečních příležitostech. Práce je rozdělena do několika částí. První část se zabývá jídlem a antropologií jídla. Ve druhé části je popis stravy při svátcích na Chodsku. Ve třetí části je předběžné zjištění toho, jak dolní Chodové slaví svátky ve spojitosti s jídlem dnes.
Abstract in different language: The Bechelor thesis deal with diet of lower Chod area residents during feast occasions. This work is dividend into three parts. The first part is about food and antropology of food. In the second part we can find description of diet during feast in Chod area. In the third part is preparative research of food and celebration of lower Chod area residents at present.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KSA)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
benediktova_monika_bp_2016.pdfPlný text práce217,45 kBAdobe PDFView/Open
Benediktova_posudek vedouciho.pdfPosudek vedoucího práce1,17 MBAdobe PDFView/Open
Benediktova_posudek oponenta.pdfPosudek oponenta práce1,24 MBAdobe PDFView/Open
Benediktova_prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce538,39 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/24867

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.