Title: | Autorská kniha - kuchařka |
Other Titles: | Author book - cookbook |
Authors: | Blažek, Jan |
Advisor: | Fišerová Kristýna, Doc. MgA. |
Referee: | Švejda Pavel, MgA. Mgr. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/25555 |
Keywords: | kuchařka;kniha;autorská kniha;fotografie;grafika;typografie;jídlo;kuchyně;gastronomie;plakát |
Keywords in different language: | cookbook;book;author book;photography;graphic;typography;food;cuizine;gastronomy;poster |
Abstract: | Sére kuchařek s názvem "SRDCE KUCHAŘEM" prezentovaná formou leporel. Výsledným počtem prezentované série jsou čtyři knihy obsahující příslušný počet receptů a doplňkové fotografie k danému tématu. Každý díl disponuje svým vlastním kulinářským zaměřením, série se dělí na podtituly - RANDE, VEČÍREK, MOUČNÍKY, VEČEŘE. Celá práce napovídá, jak krátký můstek je mezi láskou a jídlem a má přimět především mladé lidi přemýšlet o formách, jak spojit zamilovanost a gastronomii. |
Abstract in different language: | A serie of cookbooks "A HEART THE CHIEF" presented by the form of folders. The final count of presentation are four books shows a selection of recipes and pictures of the main topic. Each part of this serie shows the gastronomy focus of the topic itself and it is all divided to subtitles - DATE, PARTY, BAKING, DINNER. The whole project shows, how short is the bridge between love and food and it have to learn young people think about forms, how to mix love and gastronomy in the natural way. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
blazek_bc_obhajoba.pdf | Plný text práce | 3,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Blazek.pdf | Posudek vedoucího práce | 598,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Blazek_1.pdf | Posudek oponenta práce | 540,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Blazek_2.pdf | Průběh obhajoby práce | 401,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/25555
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.